Banino
Odgłosy "strzelania" (3) Co to sa dziwne odgłosy, tak jakby strzelanie. Mieszkam na familijnym i... mmm Żwirownia - wraca temat (3) XII sesja Rady Miejskiej w Żukowie Podjęcie uchwaływ sprawie przystąpienia... MK Płaszcz wodny czy nawiew? (12) Witam, będę miał mieszkanie dwupoziomowe w szeregowcu od 7N, 75m2. Chciałbym... Marcin
Ciśnienie wody - osiedle Familijne (33) ciśnienie wody a raczej jego brak, bo nie można mówić o ciśnieniu wody skoro... MWB Mundurki w szkole (9) Na stronie szkoły jest informacja, że do końca czerwca trzeba podać... MWB Nowa szkoła (53) Witam Państwa! I jak wrażenia po wizycie w nowej szkole? Szkoła piękna, robi... ??? Nowe szeregowce nr 6 - Siódme niebo (19) Witam Wszystkich ! Tych Kłótliwych i tych mniej :) Wiem, co niektórzy z Was... Nowy mieszkaniec Luźne płyty na Pszennej... (2) Czy są poluzowane specjalnie,żeby kierowcy zwalniali?...Ktoś wie... mmmm Poziom nauczania w szkole w Baninie (9) Jak w temacie, jaki jest poziom nauczania w tej szkole? Jacy sa nauczyciele? asiaw9 Trwa w rolkach na banińskich podwórkach (12) Witajcie, Ma ktoś z Was trawę z rolki? Mam parę pytań: 1. Jak z... Juka SP Banino - kiedy dzień otwarty? (16) Czy ktos sie orientuje, kiedy jest dzien otwarty w szkole ? k. Żabka w Baninie - kiedy otwarcie? (117) W najbliższym czasie otworzą żabkę na ul Borowickiej i będzie otwarta do 23.... Tom Os. Rodzinne - piwnice??? (22) Witam mieszkańców, planuję kupić mieszkanko dwupoziomowe w budynku który... Marta Nowa inwestycja na Wspólnej (3) Niwelacja terenu pod inwestycje mieszkaniowa tam sie wydaje... Chyba ze... xxx Ludzkie barany zniszczyły drogę (9) Na Pszennej niedawno jakaś ekipa robiła wykopy. Przekładali płyty ale już... Ja Sygnał naziemnej telewizji DVB-T - pytanie. (8) Witam, czy ktoś wie jaka jest jakość odbioru naziemnej telewizji cyfrowej.... Darek Konferencja (20) Zapraszamy na jutro na konferencję do Banina. Szczegóły poniżej. DARMOWA... baninianka Internet domowy cyfrowy Polsat. (10) Witam od 10 maja . Niemam internetu wszytko ok podlaczone. Na info lini mowia... kysio19 Os. Miodowe - pytania. (6) Witam, 7N bedzie teraz stawialo 3 nowe szeregowce na przeciwko placu zabaw... Marta Ciśnienie wody (20) Czy też macie tak słabe ciśnienie wody w kranie? Zwłaszcza popołudniu. Czy... hh