Biurko Drewniane

Biurko Drewniane
Witam

Oddam biurko drewniane, biurko jak widać nosi slady używania, ale jakby przeczyscic blat i go okleić to moze jeszcze komuś długo posłużyć. Mi szkoda tak wyrzucać go na śmietnik, ale jak sie nikt chetny nie znajdzie to tak tez uczynie.
Biurko jest na 4 pietrze, jak coś to moge pomóc je znieść osobie zainteresowanej.

Pozdrawiam

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedynie do piwnicy!!!!!!!

do domu się nie nadaje
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

a dlaczego sie do domu nie nadaje ? przeszlifowac blat i drzwi, pomalować i jest jak nowe.... i przede wszystkim z drewna a nie sklejki czy innego syfu.
Nie rozumiem takich komentarzy jak te powyżej, nie jest zainteresowany, nie potrafi sie nawet podpisac z imienia, tylko krytykować lubi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

za kase którą trzeba by poświęcić na te materiały na odnowę i czas na to poświęcony można kupić zajefajne biurko kolego :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czyścimy piwnice

zróbmy taki dział czyścimy piwnice kto przyjmie śmieci
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie wiem po co zrobili w tym dziale komentarze..myślę,że na jakąś działeczkę czy komuś,choćby do jakiegoś warsztatu się przyda..czasami ludzie potrzebują takich 'śmieci' jak to nazywacie,wiec jeśli nie jesteście w stanie sami zaproponować czegoś LEPSZEGO i to za darmo to się nie wymądrzajcie..nie podoba się,nie potrzebne Wam to,to ok,nikt nie zmusza byście to brali,ale jeśli się nie mylę nie żyjemy w państwie,w którym się przelewa i niektórzy są po prostu wdzięczni za choćby coś takiego..
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

biurko

Ja oddaje ludziom rzeczy w b.dobrym stanie. Nigdy bym zreszta do takiego stanu rzeczy nie doprowadzila.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

biurko

A komentarze wreszcie sie pojawily. Moze ludzie beda wiecej uwazac co proponuja. Nawet najbiedniejszy czlowiek zasluguje na szacunek i smieci mu sie nie proponuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ŻAL CZYTAĆ TE WSZYSTKIE KOMENTARZE

najlepiej oddać nowy ładny mebel, zanieść na miejsce i dać pieniądze na droge.
PATOLOGIA, czy te biurko nie moze stać u kogos w garażu ? piwnicy ? albo zostać porobane na opał ?

W dupach sie po przewracało i tyle...

Pani emerytko, czekam na fajniesze i ładniejsze biurko od Pani.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Siedzą takie medny jedna z drugą szukając okazji na tani zarobek mimo że nic nie potrzebują....

ŻAL MI WAS LUDZIE
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

;/

To ja w piwnicy mam lepsze .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

biurko

Przeciez to sie nie nadaje do normalnego mieszkania. Jak moga ludzie takie cos proponowac. Wstryd.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

allegrosz

Jak bym miał czas to wziąłbym to biurko,
całe objechał ładną okleiną i sprzedał na allegroszu :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy na 5 zdjęciu to resztki amfetaminy ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co proszę...?!!! Gogo chyba już jakieś haluny masz, że zwykły brud widzisz jako speeda. A białe myszki tez widzisz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to taki żart był

poprostu mi sie jakoś tak skojarzyło ;]

A to sorka... Pozdro

....

Nie rozumiem nie których komentarzy. Skoro nie interesuje Cię wystawiona rzecz, to po co otwierasz ogłoszenie? Jest wielu ludzi, którzy mają dzieci i takie biurko na pewno im się przyda. Na dobrą sprawę, Pan Michał mógł od razu wyrzucić je na śmietnik, a mimo to liczy na to że może jest ktoś to potrzebuje właśnie biurka, a nie stać go na kupienie nowego... A po za tym według mnie, wystarczy dobrze wyczyścić i da się użytkować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ludzie, KUR..., żal mi was

Mi się nie przelewa. Kilka razy znalazłem akurat mi potrzebną rzecz, kilka rzeczy też oddałem. Widziałem u ludzi wdzięczność jak coś dostali za darmo, sam też taką wdzięczność okazywałem.

Z chęcią bym to biurko wziął, chociażby na opał, bo węgiel mi się już skończył, a zima nie odpuszcza. Niestety nie warta skórka za wyprawkę, bo do tramwaju nie wniosę, a z Wrzeszcza paliwo by kosztowało pewnie tyle co worek węgla na trzy dni.

A;le do cholery!!!! Są rodziny, niekoniecznie patologiczne, gdzie dzieci odrabiają lekcje na krześle. Takim rodzinom na pewno stan tego biurka nie stwarzał by tyle problemu co wam, MALKONTENCI. Tyle że takich osób nie stać na komputer, internet itp. Więc może pomyślcie, kto wśród waszych znajomych nie potrzebuje pomocy. Dajcie mu znać o tym ogłoszeniu. A skoro tacy z was wielmożni państwo to idźcie do sklepu i kupcie im nowy mebel żeby nie musieli wstawiać syfu do swych mieszkań.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żal mi was ludzie...

Biurko , jak biurko! Konstrukcja doskonale się nadaje do warsztatu elektronicznego, albo złotniczego... Ta osoba ODDAJE BIURKO , nie ma ani słowa o tzw "mile widziana zgrzewka piwa"... gdybym miał czym zabrać, już by go nie było!!! To nie jest cholerny "caritas" , chcesz brać - bierz! nie chcesz? - zęby na kłódkę, uważaj, bo za chamskie komentarze morzesz popłynąć , "człowieku"...każdy komentarz zostawia ślad w postaci I.P.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

trzeba bylo chociaz z kurzu oczyscic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

wstyd

az wstyd takie cos wogule oglaszac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

...

aż wstyd pisać w ogóle przez "u" i łącznie ! ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Ci co komentują chyba nie wiedzą ze w XXI wieku niektórzy ludzie to marzą zeby chociaz takie biurko miec ;) macie w piwnicach lepsze? to sami je oddajcie potrzebującym a nie jeszcze wytykacie innym ;) Biurko niczego sobie wyczyścic tylko i moze posluzyc jeszcz epare dobrych lat :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co toooooo?

Boże toż to jakaś pomyłka ...chyba ze na opał ???Fu brudne takie nawet kurzu do zdjęcia nie starł ktoś fuuuuuu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale wstyd haa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy tak trudno docenic czyjś dobry gest??!!Moze nie jest to rewelacja ale sa osoby naprawdę potrzebujące które wzielyby te biurko z pocałowaniem w reke.Komentarze typu ale syf albo ale wstyd sa tu naprawdę zbędne.Zastanówcie się czy was kiedyś los nie zmusi do brania rzeczy nawet w gorszym stanie niz to biurko bo nie będzie was po prostu stac a zycie to nie bajka w nim wszystko się moze zdarzyć!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komentarze

Jeśli komuś coś się nie podoba to niech nie komentuje tylko przegląda inne strony internetowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

A ja lubię odnawiać stare zniszczone rzeczy. Nie widzę żadnego problemu, chętnie to biurko przyjmę i nie dlatego, że mnie nie stać na nowe, bo stać, ale jak poczytałam jeszcze te komentarze...to tymbardziej chcę je mieć! Zaraz dzwonię celem umówienia się na odbiór :) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...