Zależy Mu na zadowolonym kliencie (1) Pan Piotr pomaga projektować, bierze na siebie zaopatrzenie (dzieli się... Krzysztof Uczciwa i solidna firma (1) Z czystym sumieniem możemy polecić usługi pana Piotra Bonina. Nasze... Dorota Pozytywna współpraca z firmą Bonin Sp. z o.o. (1) Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować z Panem Piotrem oraz jego ekipą.... A & G Karczewscy
Opinia nt usługi kompleksowego wykończenia mieszkania. (1) W tym roku wykańczałam mieszkanie zakupione w Gdańsku. Ze względu na fakt, że... JB opinia o współpracy (1) Miałem wielką przyjemność współpracować z Panem Piotrem i jego ekipą przy... paweł Bardzo solidna firma remontowa zdecydowanie godna polecenia! (1) Powiem bez ogródek. Mój koszmar remontowy skończył się wraz z podpisaniem... Monika i Piotr Katarzyna Brożek - opinia (1) Ze spokojnym sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm, doskonał... Katarzyna Brożek Polecam (1) Firma BONIN to fachowe i profesjonalne wykończenie wnętrz. Realizują każdy... MMZ Ocena (1) Właśnie zakończyła się realizacja projektu przez firmę p. Piotra w naszym... Andrzej Ceremus