BUNKIER

Kluby, dyskoteki Galerie

Gdańsk, Olejarna 3

jest dobrze! (1) dla mnie bomba Autor Polecam! (1) Świetne miejsce, gorąco polecam czwartkowe imprezy! Krychaa super (1) super klimat, super obsługa. klimatycznie. just19991a
Goryle to buce (1) Nalezy zwolnic tych goryli, nie umieja odnosic sie do klientow, teksty w... Zgorszona Bunkier rządzi! (1) To najfajniejsza miejscówka w całym 3mieście! Zawsze tam zaglądam, jak jestem... beniec Pewnie fajnie,ale nie pozwolono nam wejść. (2) Chcieliśmy wczoraj wejść koło godziny 22 ,jednak usłyszeliśmy że nie... Michał Klubogaleria Bunkier (1) Naprawdę polecam to miejsce, dwa parkiety gdzie każdy znajdzie coś dla... Arthur toaleta!! (1) Chyba jeszcze nie byłem w klubie, w którym w toalecie tak okrutnie... mm Burak na bramce. (2) Wystrój, muzyka, toalety i barmani super...jednak pan na bramce to jakaś... N. Najbardziej oryginalne miejsce w Trójmieście! (1) WOW! Jestem pod ogromnym wrażeniem tego lokalu. Super barmani (szczególnie... kruz było pieknie ... (3) ..i śie spie....kopało .... bo na selekcji buraków postawiono . pozdrawiamy... GRUPA 30 LATKÓW Najlepszy klub trójmiasta (1) Jak najbardziej polecam, super klimat, ekstra obsługo, nietuzinkowy wygląd no... CRUSADER :) (1) Jestem bardzo zadowolony. Bawiłem się dobrze, chociaż radziłbym zmienić Dj'a.... tomson POLECAM !!! (1) Jestem zachwycona tym klubem! Czegos lepszego jeszcze nie widzialam, o... XYZ Wystrój bomba (1) Impreza w piątek przyjemna, obsługa i ochrona na wysokim poziomie. Oceniam na 5+ Wiadro Klub (1) Klub bardzo przyjemny obsługa również . Panowie z ochrony bardzo sympatyczni... Oni Oryginał! (1) Jeden z najbardziej oryginalnych klubów w Europie! Wystrój jest tak pomysłowy... Artur OBSŁUGA (4) MASKARA PANOWIE CO STOJĄ NA BRAMCE TYPU ,,SELEKCJONERZY,, ŻENADA ,ŻENADA... SYLWIA Zjazd w dół (7) Ej, 15zł za wejście + szatnia i muzyka taka jak w sobote? Do tej pory... endrju niewykkorzystane miejsce (1) Sam zamysł klubu, wystrój, klimat miejsca, zjawiskowy! Obsługa podczas... Zie