Cezary z Krakowa - ocena

Temat dostępny też na forum: iGranie w Lochu
Miejsce, które w ciągu 2 lat z topowego stoczyło się na totalne dno. Brudno, drogo, niekompetentna obsługa nieznająca cen, barman wyglądający i zachowujący się jakby chlał cały weekend a potem przyszedł do pracy. Zero wydarzeń związanych z grami, którymi tak się chwalą. Niedziałająca kilka miesięcy męska toaleta. Niby mają punkt odbioru paczek ze sklepu aleplanszowki.pl ...szkoda tylko, że co rusz paczki nie zostają dostarczone. Muzyka za głośna do jakiejkolwiek konwersacji w lokalu. Strasznie szkoda, ale to raczej kolejna pijacka melina niż coś "fanowskiego czy geekowego" jak sami się określają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Mój drogi, nie wiem skąd masz takie bzdurne informacje, ponieważ po pierwsze, ale nie widziałem aby w iGraniu było brudno xD , ceny nie jedna osoba w Gdyni potwierdzi że są bardzo bardzo niskie adekwatnie do konkurencji, jeśli chodzi o pracowników to z chęcią dowiedziałbym się kiedy to było i jak wyglądała wtedy osoba za barem aby pokazać mu ten post xD faktycznie mają mniej wydarzeń względem planszówek, ale jakbyś nie zauważył jest sezon, i na takiego typu eventach lokal nie zarobi ;) Też się zastanawiam skąd wziąłeś informacje że tam jest łazienka nieczynna? bo jeszcze się także nie spotkałem aby nie działała a chodzę tam od pół roku xD Planszówki tak samo odbieram raz na dwa tygodnie i od paru miesięcy nie było problemu :) a druga sprawa to wtedy nie lokal jest winny tylko kurierzy xD Z muzyką tak samo, stary zajebistą mają tam playliste! Z pijackiej meliny to wyszedł stary twój komentarz ! Pozdro i nie polecam słuchać takich śmiesznych kłamstw i oszczerstw xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I to ma być odpowiedz lokalu? Pisałeś ją Ty... czyli kto? Skoro odpowiedzi lokalu udziela osoba, która od pół roku uczęszcza do lokalu to chyba coś tu nie gra :D wyraziłem swoje zdanie i raczej nie liczyłem na to, że pracownik czy właściciel przyjmie to na klatę. Nie widziałeś, że jest brudno? To ciekawe skąd znajomi z 3miasta wysyłają mi zdjęcia robaków w lokalu, syfu pod stołami i w toaletach. Brak paczek to wina kurierów? Wiadomo, przecież to ich wina, że nie odbieracie ich z punktu odbioru :D mniejsza ilość wydarzeń bo jest sezon? To długi macie ten sezon nad morzem... jakieś ponad rok czasu ;) jak wyglądała osoba za barem? Miała okulary, tyle pamiętam. Jeśli jesteś właścicielem lub pracownikiem to polecam jednak najpierw przemyśleć swoją odpowiedz a potem walić z tym na forum. Poziom odpowiedzi czyli same kłamstwa na poziomie całego lokalu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0