Chętni do biegnia po Rumi :)

Temat dostępny też na forum: Sport
hej wszystkim, w sumie dość często biegam jak i jeżdżę na rowerze (prawie codziennie trening) no i szukam chętnych osób ponieważ znajomi nie zawsze maja siłe badz chęci, biegam po Rumi ale może byc Gdynia, a rower to kazda okolica :)

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chętni do biegnia po Rumi :)

o jak fajnie, ja też jestem z Rumi i ostatnio przestalam biegać bo nie mam z kim, a i rower z chęcią bym odkurzyła;-) daj jakieś namiary na Siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W zasadzie płeć i wiek nie jest dla mnie istotne, co tyle by mieć wyrobioną mniej więcej kondycję oraz chęci. Trasę rowerową mam dobra na 30km, a biegać można "po kwadracie", jeżeli chodzi o namiary to jak podasz e-mail -odezwę się, Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biegam od 5 lat a trasy rowerowe nawet do 100km bez zchodzenia z roweru. Czekam na maila od Ciebie : javka18@wp.pl

Napisałem, Pozdrawiam. :)

Inne tematy z forum

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...