Chyba oszaleję

Cześć wszystkim
Walczę z zaburzeniami lękowymi od 2 lat, pewnie i dłużej. Od 2 miesięcy chodzę na terapię i od tygodnia przyjmuje pregabaline. Moje samopoczucie jest masakryczne, do tego stopnia że zaczęłam brać l4. Cały czas wkręcam sobie ze na coś choruje mimo szeregu badań (rezonans glowy, kręgosłupa, tezyczka, EEG przewodnictwo nerwowe, proba miastemiczna, pobranie płynu rdzeniowego, rtg klatki piersiowej 2vrazy, rtg przelyku, laryngolog 2 razy, usg tarczycy, badania na bokerioze, różne badania krwi, usg i ekg serca) nie pamiętam już co jeszcze. Dobijają mnie moje objawy, problem z przełykaniem (a raczej przrlykac mogę tylko czesto przy przrlyksnou trce czucie, np nie czuje ze przelykam pokarm) oraz brak czucia w karku ( czasami miesnue mam tak spięte ze mnie boli a za chwilę przestaje czuć kark I barki). Wtedy wpadam w panikę i nam problemy ze złapaniem oddechu, no i ciągle zawroty głowy. Byłam już u 4 neurologów i żaden z nich nie widzi nic niepokojącego. Martwi mnie najbardziej ten brak czucia podczas przekykania, proszę dajcie znać jak to u was wygląda, jak funkcjonujecie. Może jak zacznę z kimś rozmawiać kto zmaga się z tym samym problemem vo ja to może będzie mi łatwiej. Pozdrawiam Basia. Mój mail gdyby ktoś miał ochotę napisać to bnowak@spoko.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Och, nie mogę ci tutaj pomóc, ponieważ nie gram w takie gry. Moi przyjaciele i ja gramy w cs go od bardzo dawna. Jak dotąd jest to dla nas najfajniejsza gra. Szczególnie stało się to o wiele bardziej interesujące po tym, jak kupiliśmy wiele fajnych skórek na jednej stronie https://dmarket.com/pl/ingame-items/item-list/csgo-skins/sniper%20rifle/awp . Kupiłem też SAS csgo, o którym od dawna marzyłem. Gorąco polecam zajrzeć na tę stronę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (37 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...