groclin w tv (1) CZy w Gdańsku mozna obejrzec mecz w jakims pubie. Potrzebna szybka pomoc! dz liu chce przeprowadzic sie do Trojmiasta (6) w zwiazku z tym chcialabym poprosic mieszkancow i czytelnikow tego forum o... tibidabo Czy są jeszcze imprezy dla 30-latków? (6) Czy są jeszcze jakieś kluby w Trójmieście, gdzie osoba po 30-tce może przyjść... Alka
Gdzie można potańczyć? (7) Witam! Wie może ktoś gdzie można potańczyć, ale cosik w stylu tańca... krzyskok ANGIELSKI (1) studentka psychologii, posiadaczka CAE udziela lekcji jezyka angielskiego... Mo szukam dobrego fryzjera!!! (3) Chciałabym się obciąć i jeśli ktoś poleciłby mi dobrego fryzjera w Gdańsku... zupa Impreza: ŚWIAT ZOŚKI 5-6 Marca Wrocław, www.footbag.com.pl (1) Witam wszystkich, serdecznie zapraszamy na pierwsze otwarte zawody Świat... qbs piwa w Irish Pubie (1) Mozecie mi powiedziec jakie gatunki piwa z Wysp Brytyjskich mozna kupic w... dziogurt potrzebny dj do nauki (1) czesc szukam dj-a do nauki gry prywatnie. najlepiej z okolic gdyni pozdrawiam mieta Grochola w Gdańsku!!!! (1) http://www.odido.sopot.pl/ ja idę....:) Kras FITNESS CLUB (2) czy na terenie Gdańsk - Suchanino jest jakis Fitness Club rutka Biegowki (3) Gdzie w Trojmiescie mozna zakupic biegowki? Interesuja mnie nowe jak i uzywane. Mickey Likwidacja Sp 74.szkola integracyjna... (5) W 2005r maja zlikwidowac SP nr 74 jest ona szkola integracyjna ,dzieci chore... Brather Polecam super film o przyjaźni... (2) Właśnie przed chwilką wróciłam z kina, gdzie obejrzałam „Kumpli”.... Kyliks ..::-== -----KONCERT----- ==-::.. (1) UWAGA UWAGA !!!!CZEKA NAS W GDYNI ZAJEFAJNY KONCERT ROCKOWEGO ZESPOŁU "COMA"... JacekRequiem ferie (1) nie długo ferie... od 14 lutego praktycznie... ale zapowiadaja sie dennie..... alexandra NA SŁOWACJĘ!!!!!!!!!!! (9) Pierwszy raz w życiu juz na kilka tyg do przodu wiem gdzie i z kim powitam... Lenka @ (1) morda babo !!! :] Obróbka drewna (1) Szukam kogos kto mógłby produkować promienie drewniane o średnicy 9,2mm i... Milten pomysł na walentynki 2004? (2) czesc w ten wieczor chcialbym zabrac moja dziewczyne na kolacje w dobrym... lukassss