MUZYCZNY WIECZÓR Z PLACEBO! (2) MUZYCZNY WIECZOR DLA FANOW PLACKOW! INFO NA GLOWNEJ STRONIE! Kruk KULIG!!! (3) Kochani, gdzie na kulig? Błagam...... Mucha WIECZÓR Z MUZYKĄ BRYTYJSKĄ !! (1) Witam, Na luty zaplanowany jest wieczorek troche bardziej ogolny, a... Kruk
Regionalny fundusz budowlany (1) Witam czy ktos słyszał o regionalnym funduszu budowlanym który sie mieści na... ktoś Wybitni ludzie odchodzą bardzo cichutko... (1) Dzisiaj Polskę obiegła informacja o śmierci Czesława Niemena. Szkoda, że tak... Kyliks zsmp (1) zsmp gdansk prowadzi nowy nabór członków !!!!!przaeprowadzamy rózne fajne... komuna nie Co myslicie o millerze? (2) Milller juz dawno powinien poleciec ze swojego zasranego stolka!!! Jak mi ten... Robike Martijn KRALE akustycznie, UCHO, 24.01.04 (1) sobota, 24 stycznia, 19:oo Serdecznie zapraszam - - - - - - MARTIJN KRALE,... plus wyjątkowe walentynki (1) szukasz czegoś oryginalnego ? zerknij: www.wylegarnia.webpark.pl Św.Walenty jarmark dominikański (1) wita, szukam osób zainteresowanych sprzedażą moich prac podczas jarmarku ?... wylęgarnia Malarstwo na zamówienie (1) Malarstwo olejne, akwarela, grafika, reprodukcje, kompozycje własne -... Notung ktokolwiek widzial ktokolwiek wie (3) czesc, pilnie poszukuje materialow przygotowawczych na psychologie UG chetnie... Ziabulka 15 styczen klub GGOG (1) inauguracja comiesiecznych wydarzen: wystapia autorzy: Cezary Domarus... mwww BOOKCROSSING to jest to!!! (4) Słyszeliście już o tym? Ze szczegółami można zapoznać się na odpowiedniej... kaja 10.01.04 - FLASHMOB , CARREFOUR GDANSK (2) FLASH MOB _ CARREFOUR GDAŃSK 10.01.04 Carrefour, obok wewnętrznego zejścia na... Jajo Geye mają swój program rozrywkowy (2) TVN zawsze budził moje wątpliwości jeżeli chodzi o mroczną treść programów i... Spostrzegawczy licze na WAS (4) Poszukuje adresow sklepow z ciekawymi sukienkami wieczorowymi/ na studniowke... martka salon kosmetyczny poszukiwany (1) Cześć, szukam salonu kosmetycznego w Gdańsku (najlepiej Śródmieście), w... kasia100 Wloski (2) Mam pytanie gdzie najlepiej zapisac sie na nauke jezyka wloskiego?? ella Co czuje facet jeśli odbiera mu się władzę rodzicielską (4) Nie rozumiem - i może ktoś mi z PanóW powie- co może czuć mężczyzna jeśli po... Zainteresowana