Co można robić przez długi wekkend?

Cześć ma dla Was nowe zadanie.Co można robić w długia,majowi wekkend?Nie wiem może góry....Ale wybór zależy od Was. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co można robić przez długi wekkend?

Na Kaszuby z przyjaciółmi - robie tak od 2ch lat. Polecam!!!

koniecznie wyjechać - obojętnie gdzie, nieobojętnie zas z kim
można w góry, nad otwarte morze,
na Mazury - gdziekolwiek
koniecznie z fajną osobą

Witam wszystkich jak ktoś ma jeszcze wątpliwości gdzie sie wybrać na długi majowy weekend to ja proponuje Jastrzębią Górę - naprawde fajnie, morze, widoki, tanie kwatery(jeszcze wolne miejsca), dyskoteki i wiele innych atrakcji np: smarzona rybka zjedzona w barze, piwko, świerze powietrze itp. Zapraszam

pod namioty................ :D:D:D:D z duuuuuuuząpaczkąznajomych..... zabawa gwarantowana!

uczyc sie :) tak tak 6-7.V.2003 matura; niestety ja bede musial siedziec i przeczytac sterte opracowan :(

ja proponuję rower, rower i jeszcze raz rower :) Mysle ze Kaszuby to dobre miejsce zeby posmigac sobie na biku :) tym bardziej ze pogoda ma byc spok :)

ja np wybieram sie na kaszuby na rowerku ze znajomymi a dokladniej okolice waglikowic, namiociki juz przygotowane byle tylko pogoda dopisala, w zeszlym roku bylem w juszkach i bylo za...... , pozdrawiam @ll

A ja proponuję chlanie, np. na plaży ........ :)

a ja jadę do Krakowa z super koleżankami, jedziemy podbić to piękne miasto, ŻYCZE WSZYSTKIM UDANEGO DŁUGIEGO WEEKENDU, mój napweno będzie super

Można siedzieć i pic piwo wódkę wino z przyjaciółmi lub samemu. Można też jeść grilla, gofry, lody, bułeczki z masełkiem czosnkowym, pieczone ziemniaczki, mozna spać(sam na sam lub z kimś - ale jednak spać jest lepiej z kimś) w łózku na plaży w lesie, namiocie, podłodze - cudzej lub własnej. Można jeździć samochodem rowerem pociągiem, na rolkach, na hulajnodze, ( na nartach raczej nie), można gadać milczeć smiać się, flirtować, wygłupiać się ( nie płakać nie można), mozna uprawiać seks, ziemię, hazard, lenistwo( mozna nawet uprawiać hipermarkeciarstwo ale nie polecam). JEDNYMSŁOWEM MOŻNA ROBIĆ TO CO SIE LUBI NAJBARDZIEJ. CAŁUJĘ WSZYSTKICH W DŁUUUUUUGI WEEKEND BARDZO DŁUUUGO I MOOOCNO DOBREJ ZAAABAAAAAWY!!!!

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (21 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...