Co się ku**** dzieje na boisku przy ulicy Gdańskiej ??????????

Nęka mnie strasznie jedna rzecz, cała bezrobotna hołota i grupka guaniar (podejrzewam,że większość ma dzieci z tymi menelami) dzień i noc siedzą na boisku przy Dąbrowskiego, nie da się spać przy otwartym oknie, dzieci po nocach się budzą, co tam się kur*** dzieje? To jest boisko czy miejsce schadzek? To jest miejsce do zabawy dla dzieci a nie dla frajerstwa których na pub nie stać. Czemu nikt nic z tym nie robi???????????????????

Jezu wreszcie ktoś zwrócił na to uwagę, myślałam,że jestem sama. Jak patrze na tą hołotę to zastanawiam się czy oni rodzin nie mają, ja bym po takiego dzieciaka zeszła za habety i do domu. Jaka siara 24 na dobę siedzieć na ławce na boisku morde drzeć. No ale pewnie na podstawówce edukacje zakończyli, pracować to raczej żadne tam nie pracuje tylko siedzą i pewnie od rodziców na browarka żebrają. Co za banda przychlastów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Co się ku**** dzieje na boisku przy ulicy Gdańskiej ??????????

Haha tak czytałam ten wpis i od razu pomyślałam, że chodziło o Gdańską.
Niestety nikt z tym nic nie robi od lat, moje dzieci nie chodzą na to boisko bo zawsze jest pełne szkła od porozbijanych butelek po piwie, zresztą nie chcę zeby miały jakikolwiek kontakt z takim dnem jakim sa te (dzieciaki?) nie wiem czy tak ich nazywać bo tak na oko niektórzy mają tam 30 lat.

Pozdrawiam i wytrwałości życzę, może prace znajdą albo do gimnazjów wrócą i dzieci odzyskają boisko ;)

Pozdrawiam Janowo!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Współczuję ...
Mam kumpelę która mieszka w okolicach Pizzerii u Jędrka i opowiadała mi co się dzieje na tym boisku, przepędzić hołotę i niech dzieci odzyskają boisko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba co dziennie dzwonić na policję z podejrzeniem, że jakieś narkotyki tam palą czy cóś...jak 3 dni z rzędu patrol zostanie wezwany to za 4 będą bardziej stanowczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?