Co ze mna bedzie?

Co ze mna bedzie?
Czy poznam Kobiete w ktorej sie zakocham?Wydaje mi sie ze nie, poniewaz nie umiem sie odkochac w mojej milosci zycia. Nie to co inni co potrafia sie odchochac a np po miesiacu juz inna osobe na nowo Pokochac. Moja jedyna miloscia jak do tej pory byla przez prawie 6 lat tylko jedna Kobieta, niestety bylo pare roztan gdzie miedzy czasie moja Partnerka byla w dwuch zwiazkach z innymi facetami a ja w tedy bardzo cierpialem i nie potrafilem byc z inna. Wiadomo ze w tedy walczylem o nia i wybaczalem. Ona w trakcie bycia z innym przekonywala sie jakie to pajace sa i tak wracalismy do siebie . Nie stety 6 miesiecy temu znowu mnie zostawila i jest z innym i tak naprawde Ona nie zdala sobie do tej pory sprawy jak mnie ranila i rani przez te zwiazki, lecz tym razem zrozumialem ze jak Ja tak bardzo Ja Kocham to nie moge jej robic pod gore tylko zyc jej szczesciem kosztem siebie. Zawsze powtarzala mi z ladnej michy pies sie nie naje i szczerze nie bylo porownania jak ja wygladam a jak tamci ale oni za to duza kase mieli lecz czesto mi mowila ze chodz malo zarabiam jestem bardziej szczery niz ci co duzo kasy maja. Wiele mnie nauczyla i z nia nie mozna bylo sie nudzic.A wiec kogo teraz szukam ?Kogos kto sie mna zaopiekuje zrozumi przytuli. MOJM IDEALEM Kobiety jak do tej pory Byla Ona. Kobieta ta byla starsza o 10 lat o de mnie ale nie bylo tego widac bo jest Sliczna Kobieta gdzie i nawet Kobieta sie podobala i zawsze sie faceci za nia ogladali.Byla wysokaj 175 cm, brunetka, opalona, piekna figura a prze de wszystkim kobieca. Nauczyla mnie ze kasa jest bardzo warzna w zyciu i miala racje i chodz staralem sie bardzo nie udalo mi sie zapewnic Jej i jej corce dostatku ale za to w kazdej prawie sytuacji mogla na mnie liczyc. Bardzo doceniala to ze jako jedyny z jej zwiazkow mialem dobry kontakt z jej corka bawilem sie z nia, pomagalem, jezdzilem na zawody z nia, Kochalem i Kocham jak swoje nie to co z tamtymi co byla. Jakos jeszcze z 5miesiecy temu napisala PITER JA CIE KOCHAM ale Ty nigdy nie bedziesz mial kasy i miala racje. Gdy bym zarabial np. 10tys w miesiacu co bysmy byli razem bo tylko tego mi brakuje, raczej az tego. ZNAJDE tu nowa Sliczna Kobiete do ktorej cos poczuje?Kobiete dowcipna a zarazem konkretnya. Wyrozumiała dla mnie dla mojego charakterku ...Aby mnie Kochała i rozpieszczała. Aby była mi cała oddanna tak jak ja bylem dla niej. Jak sie zakocham na nowo to jestem zdolny zrobic wczystko tak jak to bylo dla niej i wszyscy to widzieli i moga powiedziec ze z mojej strony to byla i jest prawdziwa milosci a u Niej z milosci do nienawisci. Czy znajdę tu moja nowa Ksiezniczke? Ktora pokaże mi co to znaczy prawdziwa miłość czy jednak w dzisiejszych czasach takich Kobiet już nie ma??? Tracę nadzieję że jeszcze są na ziemi takie istotki jak Kobiety które pragną pokochać Faceta zalożyć szczęśliwą rodzinę i być ze sobą na dobre i złe.....!!!!

Pewnie kazdy powie ze jestem frajer i ze bym sie leczyl ale jezeli chodzi o ta milosc to jestem inny a moze wyjatkowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie jesteś frajerem...

chcesz być kochany, a to nie zbrodnia. Wiem, że mężczyźni nie znoszą czegoś "musieć", ale musisz oderwać się i zapomnieć o przeszłości, żeby móc budować lepszą przyszłość. Naprawdę, to nie jest miejsce na żal i rozpacz. Takie rzeczy trzeba przeżyć w sobie. Dać sobie czas. Dopiero wtedy zabrać się za szukanie swojego szczęścia, czego Ci życzę z całego serca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Analfabeto do szkoły..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...