Contagion - Epidemia strachu

Temat dostępny też na forum: Contagion - Epidemia strachu
Opinie do filmu: Contagion - Epidemia strachu.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nuda,nuda,nuda szkoda kasy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ALE TO JUŻ BYŁO

Świetna obsada. Ale fabuła już dobrze znana np. z filmu Epidemia (Outbreak) z 1995r. i wielu innych filmowych "naśladowców". Generalnie szkoda czasu. Nuda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

niezły

Juz po zwiastunie wiemy, że nie będzie to film pokazujący coś nowego. Jendak dla mnie jest to bardzo przyzwoita rozrywka. Fabuła wciąga, gra aktorska przekonująca, utożsamiamy się z głównymi bohaterami. Lubię takie filmy i nie rozczarowałam się. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wow

Właśnie wróciłem z kina. Na tle głupoty serwowanej masowo przez Hollywood kolejna perełka Soderbergha. Śliczna Gwyneth Paltrow wyglądająca jak własne zwłoki a kiedy już naprawdę nie żyje wyglądająca dużo gorzej. Marion Cotillard, która się ostała zdrową i piękną. Matt Damon, który tym razem ma przerąbane. A poza tym inteligentny film dla myślących ludzi, pokazujący jak to może być, kiedy naprawdę znienacka dopadnie ludzkość wirus, taki na którego nie będzie ani lekarstwa ani szczepionki. Trochę Fantastyka i Futurologia tyle, że osadzona w dzisiejszych czasach internetu. Na deser studium przypadku, który pewnie zdarzy się wcześniej czy później. Jeżeli ktoś nie zrozumiał to niech przynajmniej nie sączy jadu na forum i nie wypisuje głupot. Na pewno film nie dla fanów Transformersów i innych infantylnych, hollywoodzkich bzdur.

do gościa

Dlaczego twierdzisz, że jak komuś nie podobał się film to go nie zrozumiał? Ja uważam, że film był strasznie nudny i zrozumiałem przesłanie. Jest sobie wirus o którym wszyscy mówią a nie pokazano epidemii. Ciągnie się ciągnie i nagle cud szczepionka i koniec filmu. Pozdrawiam

epidemia beznadziejności

Zdecydowanie nie polecam, chyba że ktoś ma się ochotę w kinie przespać:) Nie doczekałam się żadnej akcji- film katastrofa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam ...

Film naprawdę bardzo dobry... Fabuła jest wciągająca i trzymająca w napięciu .. Przede wszystkim film jest ciekawy :)Polecam ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Śnieżka (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Śnieżka . Przeczytaj o filmie.

Jak wytresować smoka (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jak wytresować smoka . Przeczytaj o filmie.

Przepiękne! (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Przepiękne! . Przeczytaj o filmie.