Czardasz Luzino & Tequila Rumia

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam !
Mam pytanie czy ktos moglby mi udzielic jakichkolwiek informacji na temat tych dwoch miejsc badz tez polecilybyscie inne miejsce na wesele w gdyni lub niedaleko, wesele planujemy na przyszly rok i dopiero zaczynamy szukac czegokolwiek.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czardasz Luzino & Tequila Rumia

ja bede na weselu w tequilli w czerwcu na poczatku, wiec wtedy bede mogla cos wiecej pwoiedziec o tym lokalu. Ale slyszalam ze jet t calkiem dobry lokla. ja tez ma wesele w przyszlym roku ale robie wesele w falko :)

Dzieki bardzo :) to czekam na jakies info :)

Ja bylam na dwoch weselach w tequili i musze powiedziec -- jedzonko pyszne i duzo! Obsluga mila i profesjonalna, parkiet duzy i blisko stolow. Wystroj troche nie moj klimat, ale lokalowi zarzucic nic nie mozna!

moje 2 kumpele mialy w tequili w rumi i byly zadowolone
a w czardaszu bede prawdopodobnoie na weselu ale dopiero w sierpniu...

mysmy z poczatku chcieli w tequili bo to blisko od naszych domow :) ale w koncu zrezygnowalismy. opinie to tej knajpie sa skrajnie różne. jedni mowia ze super,inni ze beznadziejnie. ja np bylam tam na weselu w dolnej sali i tak srednio mi sie podobalo powiem szczerze, sala taka ... niby ladna,ale "chlodna" mialam wrazenie.a co do jedzenia...nie bylo go tak za duzo,ale wiadomo zawsze mozesz wziac jakies bogatsze menu. A poza tym mi tequila kojarzy sie ze stypami bardziej :)

my sie na nia nie zdecydowalismy ze zwgledu na menu, tak srednio nam sie podobalo. ale to wszystko rzecz gustu.

najlepiej pojedz do pana Arka i sama sprawdz. a zreszta gdzie by czlowiek nie robil, zawsze znajdzie sie ktos komu sie nie bedzie podobalo i bedzie narzekal to na jedzenie, to na sale, to na orkiestre i tak w kolko :)

powodzenia :)

Bylam na trzech weselach w Teguli, na komuni i imprezie urodzinowej - za każdym razem pełen profesjonalizm i przepyszne jedzenie, sala dolna owszem taka "chłodna" i mało przyjemna ale wszystko inne na wysokim poziomie. A pieczony prosiaczek rewelacja!

My mamy w Czardaszu w Luzinie. Pisz na maila konkretne pytania - będzie mi łatwiej odpowiedzieć.
Własciciele mili, wszystko można załątwić... wiele jeszcze przed nami
Ale zapowiada się super ;o)

No my narazie szukamy chcielibysmy gdzies blisko zeby transport nie wyniosl nasz za duzo ale tez ze wzgledu na fakt ze wiekszosc rodziny z obojga stron jest z poza trojmiasta a nawet z poludnia Polski chcielismy gdzies nad morzem, i najbardziej nam sie podoba Roza Wiatrow cena za wesele jest w miare przystepna tylko poprawiny nas przerazaja zed wzgledu na to ze prawie wszyscy na nie przyjda a chcemy robic na ok 100 os :/

Hejka!
W tequili miał w lipcu wesele mój brat. W zasadzie obsługa ok (choć czasem trzeba było im mówić, że czegoś na stole brakuje...), sala (przynajmniej dolna) nie za duża (mój brat miał wesele na ok 70 osób i było tak akurat), ale mankamentem jest to, że klimatyzacja jest nad samymi stolikami :/
Czyli jak tańczysz na parkiecie, to jesteś ugotowana na miękko, a jak siedzisz to od razu Cię przewiewa i jest zimno :(
Poza tym mają dość wysokie ceny...

Z tych kilku powodów myśmy zdecydowali się na Czardasz :P
Słyszałam w zasadzie same dobre opinie, przyszli teściowie byli tam w piątek na imprezie i mówią, że lokal jest po remoncie i jedzenie przepyszne! Poza tym mają niższe ceny, genialnego i bardzo miłego szefa, możliwość wynajęcia na miejscu noclegów (Para młoda dostaje apartament gratis), a o to nam chodziło, żeby goście mieli gdzie przenocować. Co prawda w Tequili też jest taka możliwość, ale Czardasz bardziej się nam podobał :)

Jakbyś miała jakieś konkretne pytania co do lokali, pisz na maila :) Postaram się w miarę szybko odpowiedzieć.

Pozdrowionka :)

W czardaszu wlasnie poza tym ze slyszelismy same pozytywy to do tego cena jest jak najbardziej ok zwlaszcza za poprawiny,ale poza tym zalezy nam tez na widoku morze dla gosci myslelismy tez o rewie ale tam ceny sa za wysokie i podobno malo jedzienia :/ a jak rozmawialsmy w rozy wiatrow to pan powiedzial ze lepiej jest miec noc poslubna gdzies indziej niz gdzie spia goscia bo on mial przypadek ze jeden gosc chodzil po pokojach i szukal chetnych do picia :/

a ja nie wiem czy Panie wiedzą, że się znają :)

:>

JA BYŁAM W CZARDASZU NA WESELU W ZESZŁYM ROKU I BYŁO super!!!dużo jedzonka, wszysytko pyszne i dużo:)

;o) W Czardaszu są faktycznie dobre ceny za osobę, poprawiny również w bardzo kuszącej ofercie ;o)
dwie sale,jedna podobno do 150...
18 miejsc noclegowych,dookoła łąki - można wyjść na spacer lub papieroska,jeśli ktoś lubi.
napoje,owoce gratis
własciciele pomogą znaleźć nawet oprawę muzyczną i video
dość optymistycznie

a i ;o) podłoga drewniana jest ;-P hehe...
śmieję się,bo to pomogło podjac mi decyzję

A czy ktos wie czy sa tam jakies ograniczenia czasowe co do dlugosci wesela jak i poprawin ??

Miałam wesele w Tequili 4.09.2010 i nie byłam zadowolona.

Miałam swoje wesele w Tequili i byłam parę razy jako gość i zawsze prezentowli wysoki poziom zarówno obsługi jak i organizacji.
Ja polecam lokal....

Myśmy też byli oglądać Tequlie , ale smród jak nas przywitał na samym wejściu (taniego baru z piwem) odrazu sprowadził nas na ziemie.Nie wspominając o dolnej sali (sala bez okien ).Wrażenia straszne...

Witam. Kiedyś Tequila miała "średnią renomę", ale od dłuższego czasu nie słyszałem by ktoś na nich narzekał. Wesela i inne imprezy które miałem przyjemność tam fotografować, potwierdzają ich profesjonalizm. Mogę ich polecić bez cienia wątpliwości.

Inne tematy z forum

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...