Częste zmiany personelu
Jestem od kilku lat klientką Abacosun na Partyzantów. Jedno co mnie niepokoi to fakt, że ciągle zmienia się tam zespół. Przez chwilę znałam wszystkich, jednak zespół zaczął się zmieniać, w końcu zmieniła się i kierownik salonu i dalej to już w ogóle masakra.. Inna kierownik, inni pracownicy, których poznaję, a którzy za chwilę już nie pracują i znowu są nowi ludzie. Bardzo brakuje mi solidnego zespołu sprzed ok 1,5 roku. W ciemno mogłabym się zapisać na każdy zabieg bo i ja znałam pracowników i oni mnie (czyli znali też moją urodę, moją skórę itp.)
Teraz zawsze zastanawiam się dwa razy czy dany zabieg będzie wykonany równie profesjonalnie jak kiedyś. I nie jeden raz był wykonany mniej dokładnie i mniej profesjonalnie niż wcześniej. Czasami czułam się po prostu kolejnym klientem, którego trzeba "odhaczyć".
Nie ma tego klimatu ale obsługa jak najbardziej miła, wystrój estetyczny.
Teraz zawsze zastanawiam się dwa razy czy dany zabieg będzie wykonany równie profesjonalnie jak kiedyś. I nie jeden raz był wykonany mniej dokładnie i mniej profesjonalnie niż wcześniej. Czasami czułam się po prostu kolejnym klientem, którego trzeba "odhaczyć".
Nie ma tego klimatu ale obsługa jak najbardziej miła, wystrój estetyczny.