Czy domy w babinie są ciche ?

Jakiego dewelopera omijać a jaki buduje domy w których nie słychać sąsiadów ? Czy możecie jakiś typ domków polecić? A może jacyś cisi sąsiedzi mają obok siebie domek który jest na sprzedaż ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy domy w babinie są ciche ?

Generlanie kupuj od prywatnych ludzi, nie developerów. Przede wszystkim masz większą posesje

Tak , interesuja mnie tylko z rynku wtórnego lecz pytanie pozostaje to samo , jak wiadomo każdy ciąg budynków jaki był budowany mógł się różnic wykonawca a co za tym idzie jakością i stylem budowania , dla tego pytam jak z swoboda w tych domach i jak jest nocami , czy słychać sąsiadów gdy normalnie zachowują się u siebie czy nie , wiadomo ze np. Niektórzy głośno rozmawiają lub głośni oglądają telewizje w godzinach w których inni śpią , jeżeli jest ktoś kto może powiedzieć coś na temat oryginalnego wyciszenia tych budynków to był bum wdzięczny za informacje

Nie wiem jak jest w szeregowcach- koleżanka mieszka i jak u niej jestem to słyszę co się dzieje na dworzu. Dom jednorodzinny ma większą odległość od drugiego domu(chyba że ktoś wybuduje domek w ogródku dla dzieciakow) I wówczas spoko. Zależy jakie sąsiedztwo, jakie materiały zużyte.... no i jest lotnisko, a także płyty jumbo które są bardzo głośne latem bo ludzie jeżdżą jak idioci. Masz dużo zmiennych tak naprawdę.

Pytanie bez sensu zwłaszcza że masz lotnisko nad głową...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez sensu odpowiedz , powstrzymaj się od paplania bez sensu jak nie możesz odpowiedzieć , lotnisko nie jest problemem , mogą latać nad głowa , problemem jest sapanie takiego sąsiada np. Jak Ty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .