DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

Żenada (3) Litości! Kurier dzwoni o 12.00 i strzela focha, że nie siedzę w domu, tylko... Ketsok ocena (2) Totalne zlewanie klienta. Podrzucaja tylko avizo i karza odbierac osobiscie i... adam Totalny brak profesjonalizmu (1) Kierowca tlumaczyl sie ze nie mogl trafic do centrum Gdyni, pozniej okazalo... Zawiedzieni
Jest ok (1) A ja uważam że to jedna z najbardziej solidnych firm na rynku. Nigdy nie... Remoo Jest ok (1) A ja uważam że to jedna z najbardziej solidnych firm na rynku. Nigdy nie... Remoo Brak kontaktu z klientem. (1) Zero kontaktu i całkowity brak zaangażowania. Dwie osoby w domu przez cały... Atwerlot Nieee (1) Kurier wszedł nie do tej furtki, musze odebrać samemu. tak Ludzie Wasze zachowanie jest porażką. (5) Ja rozumiem, że każdy czeka na swoją przesyłkę i chciałaby jak najszybciej... Agata nie polecam (1) Przesyłkę każa odebrac osobiscie w pkt oddalonym ode mnie o 30 km To jakaś... Grażyna Porazka (1) Dramat ta firma kurjerska. Kurjerzy nie ogarnieci na maxa ciezko zadzwonic do... Zawiedziony Przesylka (2) Żenada, nie spotkałam się jeszcze z tak beznadziejna firma, kurier oczywiście... Paulina A ja lubię DHL (1) przesyłki bez zastrzeżeń EPKA absolutna porażka (1) Nikomu nie radzę korzystać z usług tej firmy. Zatrudniają niezrównoważonych... Bożena Fatalna obsługa. (1) Kurier bardzo nieuprzejmy. Miał odebrać niewłaściwą paczkę i dostarczyć nową,... Klientka ANNA - opinia (1) Niestety nie polecam!!! To już kolejna przesyłka z problemami. Dostawa... ANNA Super szybko (2) Uwielbiam tą firmę! Kurier dzwoni i się pyta kiedy może przyjechać z paczką... Karola DHL - kto wymyśli co oznacza ten skrót w negatyie ? (5) Zamówiłem kuriera do nadawcy paczki dla mnie . Przyjechał i odebrał - hurrrra... bespartyjny Polecam (1) Świetny kontakt, kurier w porządku, szybko i sprawnie dostarczone przesyłki. Monika Zal (2) szkoda gadać itd ludzie tzn kurier z osiedla moje marzenie nie kompetentny itd marcin BRAK PROFESJONALUZMU (2) Paczkę trzeba odbierać samemu gdyż kurier twierdzi, że nikogo nie zastał w... dagmara