DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

Dno (1) Z daleka!przez 2 dni nikogo nie było w domu do odbioru paczki... Jacek Katastrofa (1) Nie polecam tej firmy to jest jedna wielka masakra! Kurier przyjechał po... Bernadeta DHL Kompletne Dno (1) Kolejny raz jak kurier twierdzi, że nie zastał odbiorcy pod adresem. KŁAMIE... Piotr
Nie polecam!!! (1) Pomimo, że cały czas ktoś był w domu kurier twierdzi, że był dwukrotnie i... Ewelina Tragedia . ! (1) Czekalem na wazna przesylke ktorej nie otrzymalem. Skarga tel wniosla jedynie... Pawel DHL (1) Nie pierwszy raz sie zdarzyło,że kurier nie dotarł,a na 100% byliśmy w... Iwona Porażka (1) Firma to jedna wielka porażka .Nie liczą się z niczym i nikim.Przesyłka... Anna Nie polecam (1) Kurier dzwoni, że o 14 będzie z przesyłką. O godz.18 ani śladu kuriera. Nie... Arek Żenada (1) Cały dzień byłem w domu, a jednak jakimś cudem kurier nie zastał mnie w domu... Bartek Nieterminowość i ignorowanie (1) Zamówiłem transport DHL dla towaru zakupionego w sklepie internetowym.... Jakub J. Nieprofesjonalnie (1) Kurier próbował doręczyć przesyłkę, nie zostawił żadnej informacji, nie było... Stanisław Beznadziejna firma (1) Brak kontaktu z kurierem ,nie wiadomo kiedy przyjedzie caly dzien w domu .Do... Kobieta Zdecydowanie najgorsza z firm kurierskich (1) Korzystam w usług wielu firm kurierskich. Nie zawsze ja mam na to wpływ, na... Totalnie Zawiedziony Żenada!!! (1) Przychodzi mail, że paczka do odebrania w piątek 02.03. Paczki ani widu ani... Wściekły Kurier DHL (1) Dwa dni czekania od 16tej do 22iej na kuriera wieczornego i dwa razy podobno... Duży33 ocena poniżej żenującej! (1) żenada. Firma o całkowicie żenującym podejściu do klienta. Zamówiłam usługę... Karolina NIE POLECAM! (1) Paczka od tygodnia nie ruszała sie z miejsca po czym okazało sie że sam muszę... Marcin Ania (1) Najgorsza firma kurierska w Gdańsku-w moim mieście działa bez zastrzeżeń w... Ania Dno i 5 metrów mułu... (1) Żenada, czekam 4 dzień na paczkę, łżą w tym swoim śledzeniu paczki że... Dzejkop Nie było, a niby był .... Kłamliwy bełkot w obsłudze Klienta (1) List przewozowy nr 17681191605, w opcji śledzenia przesyłki kurier był, a w... Joanna Grzymkowska