Świetna zabawa... (1) Polecam do skorzystania z usług Grześka, świetna zabawa w dobrym klimacie... Tomek Urodziny - 30stka (1) Bardzo dobry DJ, który umiejętnie dobiera repertuar. Wszyscy goście świetnie... M super dj (1) Nasza impreza zapowiadała się strasznie - średnia wieku 60+, pogrzeb w dzień... Kasia
DJ Rewelacja !! (1) Mieliśmy przyjemność zatrudnić go na nasze wesele 4.07.14. Jesteśmy nim... K i B dj super (1) gosc prowadził w marcu 40 urodziny zony super impreza super poprowadzona... jarek d NAJLEPSZY W POLSCE !!! (1) W ubiegłym tygodniu Dj Grzegorz grał i nie tylko bo równierz prowadził cała... Sebastian i Natalia super zabawa (1) jako zwolennik muzyki na zywo bylem w szoku ze tak dobrze sie bawilem przy... krzysiek super zabawa (1) Bylem na weselu mojego kumpla, caly wieczor super zabawa, super muzyka zabawy... Piotr Najlepszy DJ na kazda okazje (1) witajcie, z przyjemnością wystawiam kolejną mega pozytywną opinie, wodzirej z... Grzesiek Lepszego nie ma :) (1) Witam serdecznie W grudniu byłam na weselu jako gość i muszę to napisać że w... Kasia BRAWO! (1) brawo, brawo, brawo - bylismy na kilku weselach i zawsze kołem napędowym... IRON Nie zapomniane wesele (1) Jeśli miałbym polecić prezentera muzyki na imprezę weselną to bez zastrzeżeń... Radosław swietny wodzirej (1) rewelacja, cala moja i męza rodzina płakała ze smiechu podczas konkursów... kasia