Dodatki, serwis, obsługa
Kolejny raz skorzystałem z serwisu i kupiłem parę dodatków, jak oświetlenie, licznik, bidon i inne pierdołki, które są u nich naprawdę tanio. Pozostałe części jak patrzyłem nie są super drogie, ciut przewyższają allegro, ale tu nie trzeba się bać czy paczka dojdzie czy nie, i nie uwzględnia się kosztów wysyłki, więc jak będę potrzebował części zamiennych do roweru na pewno kupie u nich. Obsługa jest fajna, zawsze doradzi od serca a nie na odwal jak często miało to miejsce w innych sklepach gdzie bywałem. Widać, że wszyscy tam pracujący to pasjonaci, nawet chyba szef, taki starszy Pan. Zna się i nie skąpi dobrą radą. Chłopak z serwisu, również jest obyty i zna się na robocie, pięknie wycentrował mi koło a jak zostawiłem rower do ogólnego przeglądu to nawet go umyli dokładnie!!! tego jeszcze nigdy nie doświadczyłem. Ceny związane z serwisem są porażająco niskie. i Często robią w ramach zakupu jakieś przeglądy i to jest super. Jedyny minus to to, że cały czas mają sporo klientów i czasami trzeba trochę poczekać ale czy to minus czy plus? Taka ilość klientów to oznaka, że są naprawdę dobrzy i warto czekać. POLECAM