BRAWO!!! (1) Witam. Widze ze ja w przeciwienstwie do niektorych mam akurat pozytywna... zadowolony klient FUSZERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) niestety miałem do czynienia z tą firmą i od momentu zakończenia pracy,... maciek Pozytywnie. (1) Miła i fachowa obsługa.Zlecenie wykonane solidnie i szybko.Firma godna... anonimowy
I ja korzystałam z usług tej firmy (1) Miałam tę przyjemność przeprowadzać się z tą firmą jestem bardzo zadowolona... Aldona K PROFESJONALNIE I SZYBKO (1) Zgodnie z zamówieniem usługa została wykonana profesjonalnie i szybko. Ku... Dago gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa!!! Biuro bardzo mi pomogło w znalezieniu... Katarzyna Matusik Sklep na piątkę (1) Co tu dużo pisać - dużo jeździłem i szukałem po Trójmieście zanim natrafiłem... Andrzej Przedsiębiorstwo Budowlane GRANIT z Kartuz (1) Witam, czy ktoś miał już doczynienia z tym deweloperem i mogłby się... lorelei Super! (1) Zamowilam okna , wszystko sprawnie i szybko polecam! Jadwiga Spoko firma, niezły wybór, elastyczni i szybcy (1) Zmówiłem bramę do płotu i jestem bardzo zadowolony. Nie było problemów ze... Dawid brętowska b (1) Miła obsługa w biurze i nic poza tym! Dell pisze, że wyjazd i wjazd na... marian niekompetentni, nieuczciwi, pazerni (1) Zero kompetencji począwszy od braku podstawowej wiedzy o sprzedawanym... PawełS Miałam przyjemność (1) I ja miałam przyjemność korzystać z usług tej firmy , jestem zadowolona,... Beata F. POLECAM (1) Korzystałam z usług kancelarii AVIS , jestem bardzo zadowolona , zgrany... DARIA Marius - opinia (1) Przeprowadzka wykonana w sposób należyty,w terminie oraz bez ukrytych... Marius Świetne drzwi, super jakośc, POLECAM!!!! (1) Duży wybór drzwi,świetne wykonanie i jakośc,fachowa obsługa,drzwi ze średniej... kupujacy Nieudolność (1) Naprawdę nie polecam. Zarządca nie dopilnowuje spraw. Rok w rok jest problem... niezadowolona super trafiłam (1) podjechałam z ciekawości i zostałam super zaskoczona, dobrałam do salonu... kinga wypozażenie wnętrz dla każdego w dostępnej cenie (1) Witam, jestem projektantką wnętrz, od lat obserwuję brak dogodnej oferty... Barbara Reiter Szczerze polecam (1) Profesjonalizm na kazdym etapie realizacji od złożenia zamówienia do samego... Wojciech Kostanek