Przeprowadzka bez stresu (2) Zostały podstawione dwa duże meblowe samochody (wybrałem je sam na stronie... Marcin P. Opinia (1) Polecam, wybrany system podgrzewania ciepłej wody działa OK. Jesteśmy... Adam Dziękuję i POLECAM (1) Sama w to nie wierzę !?! Piszę pozytywną opinie o pośredniku w obrocie... Justyna
Opinia (1) Korzystałem z usług firmy FEMAX. Wszystko załatwiłem w ciągu kilkunastu... klient Nieslowny przedstawiciel firmy (1) Kilkakrotnie umawialem sie z przedstawicielem firmy p.Mariuszem B. na usluge... Piotr Brzozowski Trafiłam całkiem przypadkowo! (1) Jeden z doradców podsunął mi numer telefonu tej agencji. Zadzwoniłam i odzew... kredytka madin - opinia (2) Pan dogadywał z nami umowę, dwa razy robił kosztorysy, bo zgubił dane, a jak... madin Niesłowni. (1) Firma przekładała wykonianie usługi z jednego tygodnia na następny, potem na... Hania Super mebelki (1) Dziękuje za umeblowanie mojego mieszkania. Projekty były świetne a szafy i... Magda H. PIĘKNE OSIEDLE (1) Osiedle ma swój specyficzny charakter, całość utrzymana w tym samym stylu-... agnieszka szybka sprawa (1) polecam tą firmę, szybko i tanio, panowie posprzątali, baner się bardzo... magda polecam - bardzo wysoka jakość (1) Remontowałem kuchnię, łazienkę oraz pokój. Pan Ireneusz świadczy usługi na... Tomasz Gdynianka już za moment - opinia (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie na osiedlu Horyzonty Gdyni. Jesteśmy bardzo... Gdynianka już za moment g. - opinia (1) :) Miło , cicho i spokojnie :) okolica jest bardzo ładna, wszystko pod... g. przy mlynie (1) kupiliśmy z mężem mieszkanie w Redzie (przy młynie) od Semeko. O osiedlu... mafta zadowolona (1) kupiłam mieszkanie w semeko, przy młynie. Podoba mi się , ze mam blisko... zośka Zniszczyli mi ogrodzenie (1) Pracownicy tejże firmy zniszczyli mi ogrodzenie działki w Jasieniu,kierownik... ON Pod każdym względem same plusy !!!! (1) Przy pomocy tego biura sprzedałam mieszkanie w 2 tygodnie !!!! Wszystkie... Małgosia reklamacja wykonania wiatrołapu (1) - drzwi wiatrołapu i wewnętrzne do domu - wzajemnie się blokują. Nie ma... Piotr Pieczyński Piotr Kitowski - opinia (1) Firma którą trzeba polecić, bardzo wysoka jakość usługi, profesjonalnie i... Piotr Kitowski