:) (1) Bardzo szybko i fachowo wykonal ogrodzenie. Weronika Dobra i szybka praca (1) Pan Babiarczyk wykonal szybko i perfekcyjnie brame do mojego domu.... p.Katarzyna ANNA - opinia (1) PRZEPROWADZIŁAM SIĘ NA ORUNIĘ PEŁNA OBAW SŁYSZĄC OD DZIECKA OPINIE NA TEMAT... ANNA
Żart (1) Kobieta nie wie co pisze. Dzielnica jest ok. Byłem w wielu miejscach w Polsce... Filu Naprawdę warto (1) Bardzo profesjonalna firma. Przesympatyczna obsługa. Widać, że to są... Anita Kompleksowa obsługa (1) Witam wszystkich, właśnie odebrałem mieszkanie i całe wyposażenie (glazura,... Mariusz O. Jest coraz lepiej (1) Fajnie bylo, jest i bedzie. Zawsze bedzie mi brakowac NewPort City. KubaZ Jestem bardzo zadowolona! (1) Muszę przyznać że dość często korzystam z usług Femaxu. Obsługa jest... ewcia INPRO SKLODOWSKA (1) przyjemny odbior mieszkania aaa2 Dzielnica "Z Duszą" - ciąg dalszy (1) W Nowym Porcie mieszka sie naprawdę spokojnie i bezpiecznie. Nprawdę rzadko... H.W. Dzielnica " Z Duszą" (1) Nowy Port to jedna z piękniejszych dzielnic Gdańska. Zgodzę się z opinią, że... H.W. jest nieźle (1) niezła stronka, ceny wysokie ale tyle to mniej więcej kosztuje Jafe Super! (1) Wyjątkowe osiedla - wystarczy porównać. Jestem bardzo zadowolona. Myśle, że... renia :) (1) Jestem super zadowolona z zakupów,sklep nastawiony przyjaznie dla klienta!!! marija polecam (1) Zakupiłem w tym sklepie kanape i stól z krzesłami z którego jestesmy z zoną... marekj Skłodowska (2) Odebraliśmy właśnie mieszkanko na osiedlu Skłodowskiej, bardzo ładne są małe... Jaga lukasz (1) Jest z****iscie lukasz Drzwi do mojego domu. (1) Zakupiłem te drzwi ze względu na jakość i ilość proponowanych okładzin i... Hary Bardzo dobry produkt (1) Drzwi wyglądają bardzo "bezpiecznie", do wyboru miałam dość sporo modeli a... Joanna Mieszane uczucia, negatywne po odbiorze (1) Kupiliśmy mieszkanie przy ul.Leborskiej w Gdańsku, odbiór koniec czerwca w... ABC