piec na pelet (2) Czy ktoś ma taki piec? Czy jest faktycznie bardziej ekonomiczny od... ``Kaś formalności po zakupie mieszkania (2) jakie tszeba wypełnic formalnosci po zakupie mieszkania i na co zwracac... dorotazab22 Problem z podwieszaną toaletą. Prośba o opinię. (6) W mieszkaniu którę wynajmuję obniża się podwieszana toaleta. Silicon cały... joalik
SPRZEDAM NOWE URZADZONE MIESZKANIE 35m W RUMII 1 min do skm (3) ZAINTERESOWANYM PRZESLE ZDJECIA NA MAILA aleczka11@tlen.pl Alicja co zrobić kiedy podczas remontu zostały zalane mieszkania sąsiadów.. (3) Witem, Jesteśmy już pod koniec remontu, ale przez nieudolność fachowców -... anulkam Czy ktoś może wie??? (1) Czy ktoś może wie gdzie tanio można dostać takie naklejki czy może folie... Ana MAT BUD Rumia (2) czy ktos z Panstaw mieszka w budynku MatBud, jakie wykonczenie ,jaki... mati szukam eksperta, biegłego sądowego od farb i malowania (3) czy ktoś może mi polecić kogoś z uprawnieniami do wykonania ekspertyzy... Andrzej Odkupię EURO (2) Może ktoś wrócił z zagranicy i ma trochę euro do sprzedania, bo za 2 tyg... mmm-82 zepsuty licznik (1) mam kłopot - we wrześniu 2008r. kupiłam mieszkanie - zostały spisane... paulinka kredyt hipoteczny w CHF (1) zamierzam kupić mieszkanie za około 500tys. zł wkład własny 200tys. zł... barek Kupujący jednoczmy się!!! (19) Zacząłem poszukiwania mieszkania od początku tego roku. Zacząłem od rynku... Aleks wlochy to pomysl (2) Czesc! Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem wlascicielem wlasnego... amator prawo, czy bezprawie?? (6) witam!! w marcu ubiegłego roku Spółdzielnia mieszkanowa Południe wprowadziła... dziabara Sokółka Zielenisz (4) Czy ktoś z Państwa zainteresował się tą ofertą. Cena mieszkań jest dziwnie... md Limit wielkosci dzialki (5) Witam, szukam informacji dotyczacej limitu wielkosci dzialki. Slyszalam, ze... Agusiaczek Za opiekę nad starszym panem (1) Potrzbuję zamieszkać w Gdańsku. Nie stać mnie na kupno lub chociażby jakiś... Franio od Annasza do Kajfasza to znaczy:chodzić i nic nie załatwić (2) W Sopocie obecnie prowadzona jest przebudowa dolnej części Monciaka. Na... symbol ZAMIENIĘ m2 na większe (1) jak w temacie ona mieszkanie po stronie płn.- wsch. (8) Czy ktoś ma mieszkanie o wystawie okien płn. wshód. Czy takie mieszkania są... dawo