Może ktoś coś wie o.... (2) Widziałam ostatnio w kwiaciarni na parterze w galerii bałtyckiej piekną... POSZUKUJĄCA Pilot do garazu (1) Wie ktos moze gdzie w 3miescie dorobic pilota do bramy garazowej?? Jakis... Tomek Mam do wynajecia mieszkanie 2-pok. w Rumi Janowie (1) Witam, jak w tytule, ładne mieszkanko 51m2, duże dwa pokoje, kuchnia,... ewcia
remont mieszkań (1) cekolowanie 15 zł m2 na gotowo malowanie 6złm2 jeśli ma być na biało, kolor... piotr usługi montażowe (1) Mój narzeczony prowadzi działalność gospodarczą, zajmuje się montażem drzwi i... nusia85 Tanie antyramy? (1) Witam, czy ktoś wie gdzie można w Trójmieście kupić tanie (ew. bardzo tanie... Tom ELEWACJE CCIEPLENIA (1) Witam! Wykonuje ocieplenia poddaszy i elewacji! ceny juz od 10 zl za m2... arek k Sprzedam mieszkanie w Centrum Gdańska (1) Sprzedam mieszkanie (38 m2 + loggia ok. 3,5 m2) położone w doskonale... kasiek01 SPRZEDAM MIESZKANIE BEZCZYNSZOWE 38m2 GDYNIA-OKSYWIE (2) j.w cena 215 000 tyś Monika sprzedam mieszkanie 49m Gdynia (1) Sprzedam mieszkanie z pięknym widokiem - 49 m2 stan deweloperski, położone na... neania wykonawca ar-dom (1) witam. wykonujemy rozne prace remontowo-budowlane takie jak; TYNKI,... AR-DOM kafelkarz,malarz,hydraulik usługi i porady w wykańczaniu mieszkań (5) Witam wszystkich zainteresowanych wykańczaniem nowego lub remontem swojego... wykonawca KOMINKI I WENTYLACJE konkurencyjne ceny (1) Kominki i wentylacje z odzyskiem ciepła(rekuperatory); obudowy wkładów... Ewcia TBS (2) Kto mi powie na czym własciwie polega zdobycie mieszkania w TBS , jak zaczac... asienkaj wasko10 (2) witam,zastanwiam sie nad kupnem mieszkania od dewelopera Wasko10 czy ktos o... martik remonty malowanie cekolowanie solidnie i na czas (1) malowanie cekolowanie solidnie i na czas nr gg6903714 polecam Mario27 sprzedam mieszkanie (1) sprzedam mieszkanie w wejherowie, 3 pokoje, atrakcyjna cena, wolne od zaraz!... mieszkanie Sprzedam mieszkane w Gdyni (1) Sprzedam mieszkanie w Dolinie Cisów, przy ul. Modrzewiowej w Gdyni.... Asia KUPIĘ MIESZKANIE 60m2 (4) Kupię mieszkanie najchętniej w stanie deweloperskim lecz nie koniecznie.... dawo kupię mieszkanie 2pokoje do 200.000,- (1) najchętniej blisko kolejki Beata17