Dr med. Piotr Banach

Gastrolodzy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 163

Joanna - ocena (1) Kolonoskopia bezbolesna, dyskomfort jedynie, bardzo dziękuję i bardzo polecam Joanna Beata - ocena (1) Dzisiaj miałam wykonana gastroskopię w przychodni enel-med przez dr Banacha.... Beata Luiza - opinia (4) nie mam w zwyczaju pisania zle na kogokolwiek, robie to po raz pierwszy...ale... Luiza
Nieprofesjonalny lekarz (2) Jest to lekarz który podczas wizyty wprost mówi, że NFZ nie płaci odpowiednio... Rodzic 5 mieszęcznego chłopca Bardzo zadowolona (1) Bardzo polecam Pana Doktora. Byłam z córką na NFZ i jestem pod ogromnym... Wewka007 pediatra z powołaniem (1) Nasza mała od dawna boryka się z problemem kupki.Była już u wielu lekarzy i... mama25 Profesjonalny lekarz z super podejsciem (1) Nasza mala od urodzenia miala problemy z brzuszkiem, Pan doktor poswiecil nam... Monika Rudnicka anna Juniewicz - opinia (1) Mój synek jest pod opieką dr.Banacha od 7 lat.Mogę z całą pewnością... anna Juniewicz Gdyby nie charakter... (1) Diagnoza bezbłędna, leczenie skuteczne, ale... Pan Doktor traktuje rodziców... Beata L.