Dużo obietnic - mało działania

Panie wiele obiecują, jednakże w rzeczywistości nie jest tak pięknie. Zespół się zmienia, dzieci często mają zajęcia grupowe, aby zaoszczędzić czasu... Brakuje dodatkowych zajęć aktywizacyjnych np. w dużych grupach i zajęć dla rodziców, którzy bardzo potrzebują wsparcia.
a najgorsze jest to wieczne podpisywanie dokumentacji terapeutom.....!!!! Zmieńcie coś:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Dużo obietnic-mało działania

nie zgadzam się, współpracuję z panią Anią odnośnie postępów mojego dziecka, chodze na konsultacje i wiem że moje dziecko w tym przedskzolu rozwija się. a to że łaczone są grupy wpływa na integrację dzieci, które nie są skazane pzrez cały dzień tylko na swoje towarzystwo. polecam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Dużo obietnic-mało działania

ja zapytałam panią dyrektor po co te podpisy i powiedzila mi ze dzieki temu zajecia sa bezplatne bo REFUNDOWANE a w przypadku refundacji kazda godzina musi byc poswiadczona jako zrealizowana wiec hmmmm...czy jeden podpis to taka straszna udreka w zamian za 8 godzin bezplatnych zajec ??za zajecia z logopeda prywatne place za corke 50 zł miesiecznie tu mam za darmo warto pomyśleć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Dużo obietnic - mało działania

Przecież zawsze możesz nie wyrazić zgody, posłać dziecko prywatnie i zapłacić sporo kasy a nie jeszcze narzekać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie zgadzam się w żadnym wypadku. Podpisywać należy, ręka Ci nie odpadnie. Po drugie otrzymaliśmy od załogi fundacji bardzo dużo wsparcia. Jesteśmy bardzo wdzięczni!!

Jedna wielka bzdura. Moje dziecko miało więcej zajęć indywidualnych niż w grupie.