Gosia Krk - ocena (1) Świetnie zorganizowane 3 urodziny mojego malucha- w stylu Psi Patrol... Gosia Krk Magda - ocena (1) Zabawa w Dzikich plasach jak zwykle wyśmienita co wtorek jesteśmy na... Magda Paweł - ocena (1) Super imprezka dla córki w wieku 5 lat, motywem urodzin były eksperymenty.... Paweł
Kasia - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce na urodziny dla dziecka! Nasza córa Alicja... Kasia Paulina Paulewicz - ocena (1) Bardzo polecam ️ dzieci zachwycone imprezka urodzinowa goście zachwyceni... Paulina Paulewicz Karina - ocena (1) Urodzinki córeczki zorganizowane bardzo profesjonalnie. Jestem pod wrażeniem... Karina Patrycja - ocena (1) Najlepsze miejsce na urodzinki w całym Trójmieście. Od kiedy jest sala na... Patrycja Karolina - ocena (1) Profesjonalne przygotowanie i podejście do dzieci powoduje że wszystkie małe... Karolina Kasia - ocena (1) Świetna zabawa dla dzieci, wszystko dobrze zorganizowane. Dzieci i rodzice... Kasia HW - ocena (1) Profesjonalne podejście!!! HW A - ocena (1) Rewelacja i mega zaangażowane panie animatorki! A Małgorzata Rytlewska - ocena (1) Dzieci bardzo fajnie się bawiły, były bardzo zadowolone z imprezy. Pani... Małgorzata Rytlewska Piernik - ocena (1) Super sala, niezła organizacja imprez i wszystko dopięte na ostatni guzik Piernik Wioleta - ocena (1) Urodziny zawsze na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie Wioleta Ksd - ocena (1) Świetnie zorganizowany i prosperujący płać zabaw Ksd Ja - ocena (1) Fajnie zorganizowane Ja Dawid - ocena (1) Super organizacją, miłą obsługa, przystępna cena, mnóstwo atrakcji pomimo... Dawid Ewelina - ocena (1) Organizacja i opieka oraz zaangażowanie na 100% Ewelina Michał - ocena (1) Organizacja urodzin w Dzikich Pląsach to czysta przyjemność: dzieci... Michał Norbert N - ocena (1) Nastawienie na Młodego klienta , dzieciaki zachwycone Norbert N