ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Jacek Podgórski - wspaniały instruktor :) (1) Gorąco polecam szkołę i instruktora Jacka Podgórskiego, z którym nauka jazdy... Kinga Polecam (1) To szkoła jazdy w której uczą z pasją.Szczególnie polecam instruktora Pana... Iwona Ciężar prawa jazdy w portfelu - bezcenny :) (1) Myślałam, że jestem nie do nauczenia, wciąż popełniałam jakieś głupie błędy,... Ania
ELKA REWELKA : ) (1) Ośrodek jest super! Miła obsługa,teoria prowadzona bardzo fajnie z dużą dozą... P. Polecam (1) Polecam Elka school, a w szczególności instruktora Janusza Sowę - cierpliwy,... AnKa Polecam (1) Uczestniczyłam w 2-tygodniowych zajęciach teoretycznych, po czym odbyłam kurs... Ania ELKA JEST WIELKA (1) Polecam wszystkim ELKĘ SCHOOL. Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym razem,... Karolina Paweł - opinia (1) Polecam szkołę Elka School jak najbardziej. Teorię skończyłem bardzo szybko.... Paweł M. Elka jest wielka (1) Zdałem w środę prawo jazdy, zostałem świetnie przygotowany. Zarówno teoria... Paweł Elka jest Wielka;) (1) We wtorek zdałam egzamin państwowy, bez większego stresu, ponieważ byłam... Natalia Alicja - opinia (1) Polecam wszystkim ELKĘ SCHOOL. Zdałam egzamin prawa jazdy kategorii B za... Alicja Wioletta - opinia (1) Dzisiaj wreszcie zaliczyłam egzamin prawa jazdy kat. B z wynikiem pozytywnym... Wioletta Super Szkóła (1) Polecam ELKA SCHOOL wszystkim niepełnosprawnym i nie tylko. Zdałem dziś... Piotr Pawojazdy kat A - zdane za 1szym razem (2) Witam Wlasnie zdalem na kat A za pierwszym razem. Nauczanie praktyczne -... Pawel Profesjonalizm (2) Elka school jest naprawdę bardzo solidną i profesjonalną szkołą jazdy. Jestem... Filip Czachowski Kategoria A (2) Wszystkim polecam naukę w Elka school!!! Prawo jazdy na kat. A zdałam za... Angelika ...Elka jest wielka (1) Pełna kulturka i profesjonalizm! Na pewno nikt się nie zawiedzie! krzysiek ;] Polecam - ELKA JEST WIELKA! (1) Wszystko świetnie i nic więcej nie trzeba dodawać. Pełen profesjonalizm a co... Ewelina O, jestem na TAK :) (1) Szkołę wybrałam z powodu 5-dniowego przygotowania teoretycznego, co było mi... Kinga K. Zdaj za pierwszym razem (1) Ta szkoła to rewelacja,właśnie dziś zdałam za pierwszym razem, ale to przede... Brygida