Endomondo

Nie wyposażam roweru w żadne liczniki, gps. Komórkę zawsze mam przy sobie i program Endomondo dla mnie jest wystarczający. Używam czysto statystycznie: ile kilometrów, jaki czas, średnia prędkość no i mapka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Endomondo

chwalisz się czy żalisz?
who cares?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

zaraz tam takie złośliwości. To była odpowiedź na inny wątek. Już jest zgłoszenie do administracji o usunięcie.
Trochę luzu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

po co usuwać, odkopie się za 13 lat i będzie jak znalazł
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też tej aplikacji używam.

Wypadałoby zadać jakieś ważkie pytania, odpowiedź za 13 lat będzie jak znalazł!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jest. Na przykład czy pinion (lub jego konkurent) sterowany elektronicznie będzie ważył poniżej 1500 g.

Aaa ! za trzynaście lat wszyscy będziemy mieli chipa pod skórą i wszelkie dane będą znane Twojej żonie :) to gdzie jesteś stoisz czy jedziesz wraz z mapką
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwek, "Używam czysto "statystycznie": ile kilometrów, jaki czas, średnia prędkość no i mapka" może " STATYCZNIE" :) na stacjonarnym :)

A ja studiuję prawo, jestem weganinem i uprawiam crossfit!

Ja wczoraj wykonałem 8085 obrotów pedałów, a moje przednie koło obróciło się 27924 razy (plus ze 3 w domu na aktywację czujnika), a na małej tarczy z przodu (39) przepedałowałem tylko 10 minut i 55 sekund. Zakup zębatki 16 okazał się trafiony, bo przejechałem na niej 10,1 km, choć rezygnacja z 11 może wydawać się pochopna (56,4 to już nie te maksima). Spodenki z Lidla trochę obcierają, a papmers przesuwa się do przodu odsłaniając pośladki. Izotonik oshee zakleja usta, chińskie lusterko się połamało, a łańcuch po szejkowaniu i smarowaniu olejem do pił chodzi jak złoto.
Pytanie tylko kogo to obchodzi, bo mojej żony na pewno nie.

Same nieszczęścia. Kup sobie porządny rower, nie żałuj głupich 6545$. Po lasach więcej byś pojeździł, a na szosę nabijesz te opony na kamień. :))))))))
http://co-motion.com/bikes/divide-pinion

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...