Esencja

Temat dostępny też na forum: Esencja
Budynek powstanie w ramach komercyjnej części programu rewitalizacji Dolnego Miasta wynikającej z umowy partnerstwa prywatno-publicznego podpisanej pomiędzy Miastem Gdańsk, a deweloperem Euro Styl.

Lokalizacja przyszłej zabudowy łączy w sobie historyczne dziedzictwo tej części miasta oraz łatwy dostęp do jego współczesnej oferty. Blisko jest zarówno do rozległych terenów rekreacyjnych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdjęcie pięknie pokazuje

Jak deweloper będzie usprawiedliwiał 70% powierzchni zabudowy - bo przecież tak było. Ja bym odkopał jeszcze ryciny jakieś starsze (np. XVII wiek) - może okaże się, że powierzchnia zabudowy to było 100%. Śmiało szukajmy :). A tak na poważnie - to, że kiedyś w danym miejscu było gęsto to nie znaczy, że teraz też tak musi być.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 14

może nie musi być gęsto no ale nie może byc tak jak jest teraz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakie ceny?

Bo nie chce mi się pisać do deva błagalnych maili
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Bastion Lew (4 odpowiedzi)

Długie Ogrody, gdzie powstaje Bastion Lew, to zlokalizowany nieopodal ścisłego, historycznego...

telefon do 1000zł (123 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

Marina Bay Gdynia (12 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w samym centrum Gdyni, tuż przy Skwerze Kościuszki. To jedna z najbardziej...