GORĄCO POLECAM!!!!!!! (4) O szkole Pani Ali dowiedziałam się od mojej ulubionej masażystki, która... Monka Kurs masazu, terapeuta SPA (1) Pani Alicja, szefowa firmy odkrywa przed kursantami zaczarowany swiat masazy,... Joanna Kurs makijażu permanentnego (1) Dziękuję pięknie za profesjonalne i indywidualne podejście do uzyskania... Ula
Uwaga! (7) Pani Alicja jest bardzo miła do póki nie zostaną wpłacone pieniądze, potem... JK Jestem na TAk (2) ja również jestem absolwentką pani Alicji i muszę przyznać ,że bardzo dużo... monia Super!!! Polecam!!! (2) Sam jestem pedagogiem (nauka języków obcych) - wypracowałem sobie własną... Marek Sitnicki kurs tatuazu i piercingu (2) jestem absolwentka dwoch kursow pod okiem Pani Alicji, jeszcze nigdy nie... Roksana Godne uwagi !!! (1) Osobiście polecam kurs przeprowadzony sprawnie i same konkrety bez żadnej... absolwent Absolutnie TAK!!!!! (3) Osobiscie jestem strrrrrrasznie zadawolona z obu kursow w ktorych... RoxyTattoo Ania - opinia (2) Zdecydowanie NIE zgadzam się z opinią Pani Janiny Kunikowskiej. W... Ania UWAGA! (1) Ja również byłam zadowolona z kursu, na wiosnę planowałam kolejny ( pewnie... Marta Grzesiczak Super (1) Jestem w trakcie kursu przedłużania paznokci i jestem bardzo zadowolona.... Karolina Dorotella - opinia (1) Drodzy internauci nie wierzcie w opinie JK przyjdźcie zobaczcie zapiszcie... Dorotella polecam (1) kursy są indywidualne i można się bardzo wiele nauczyć jest bardzo dużo... kursantka