FENIX

Przeprowadzki Transport bagażowy

Gdańsk, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 36

Wojtek - ocena (1) Pełen profesjonalizm, nic nie zostalo uszkodzone w trakcie transportu.... Wojtek Andrzej Lasota - ocena (1) Szybko i sprawnie. Dobra cena i punktualność to cechy Fenixa. Wszystko... Andrzej Lasota Melania - ocena (1) Najlepsi. w swoim rodzaju. Melania
Aleksandra Wróbel - ocena (2) Zdecydowanie polecam Panów, szybko sprawnie i z dbałością o powierzone... Aleksandra Wróbel Waldemar - ocena (2) Transport kanapy,sprawnie szybko.Polecam Waldemar Darek - ocena (2) Przeprowadzka przebiegła sprawnie.Panowie zabezpieczyli wskazane przeze mnie... Darek Dawid - ocena (2) Punktualnie, szybko, konkretnie, w dobrej cenie Dawid Weronika - ocena (2) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm - przeprowadzka na 4 piętro :) Weronika Laura - ocena (2) Profesjonalnie szybko nie drogo .Panowie sympatyczni dobry kontakt.Polecam Laura Radek Milman - ocena (2) Rewelacja, fachowo szybko Radek Milman Magda - ocena (2) Szybko fachowo i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam. Magda Patrycja Kowalik - ocena (2) Przeprowadzka przeprowadzona szybko i sprawnie. Pan który przyjechał bardzo... Patrycja Kowalik Jolanta - ocena (2) Przeprowadzka z IV piętra odbyła się punktualnie i sprawnie. Nie mam... Jolanta Ewelina - ocena (2) Rewelacyjny kontakt, szybkie terminy. Panowie bardzo sprawnie mnie... Ewelina Monika - ocena (2) Bardzo sprawna przeprowadzka! Szybki termin, panowie przyjechali na czas :)... Monika Paweł - ocena (2) Fachowa usługa. Wszystko na czas i zgodnie z umową . Polecam! Paweł Wojtek - ocena (2) Przeprowadzka przebiegła zgodnie z planem .Pakowny samochód Panowie sprawnie... Wojtek Olga - ocena (2) Polecam serdecznie firmę, szybkie zlecenie wykonane rzetelnie i ze... Olga PJ - ocena (2) Profesjonalne podejście do klienta. PJ Darek - ocena (2) Przeprowadzka przebiegła sprawnie bez uszkodzeń Panowie pomocni, wszystkie... Darek