FRYZJER DLA MALUCHA

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Gdzie strzyżycie swoje pociechy? Czy polecacie jakieś miejsce na Zaspie gdzie Pani jest naprawdę miła i ma podejście?;) w sumie niekoniecznie tylko Zaspa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: FRYZJER DLA MALUCHA

przy opolskiej jest fryzjer w takich barakach, obok sklep hydrauliczny chyba. Tam Pan bardzo dobrze sobie radzi i ładnie obcina. Ale PAN :-) bo Pani to wyskubała tylko na krótko.
Mój synek nie jest ugodowy w takich kwestiach ;-) a ostatnio nawet maszynką pozwolił się obciąć. Wiec polecam chociaż to nie jest fryzjer typowo dziecięcy.

Właśnie o coś takiego mi chodzi. Dziekuję:)

Miranda na miejscu myją włosy czy można w domu umyć a na miejscu tylko spryskać? Ja radze sobie z myciem ale w salonie nie wiem czy są tak wyrozumiali:/

mąż z nim chodzi i nic nie mówił o myciu, a ja się nie zastanawiałam ;-)
ale na 99,9% jestem przekonana, że nie było mycia.

inka my chodzimy do fryca z malym na startowa 11,ale od podworka jest maly salonik.Pani mila,powoli robi,pokazuje co bedzie robic,czasem da czekoladke:)

Byliśmy koło Bomi od strony pizzerii Maxx. Jakoś to Wiktor przecierpiał. Pani w sumie robila co mogla i nawet lizak nie pomógł, łzy leciały jak nic. Ale na odchodne powiedział, że tu wróci więc chyba nie było tak źle:D Na Oliwską nie poszliśmy bo do Głównego musielismy jechac i było nam to nie podrodze. Następnym razem moze spróbujemy:)

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...