FUSZERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niestety miałem do czynienia z tą firmą i od momentu zakończenia pracy, chociaż nie można tak tego nazwać, ponieważ praca nie została wykonana do końca mimo zapłaconych pieniędzy, niestety też 3 tygodnie po terminie, już kilka razy musiałem robić poprawki, i myślę, że z czasem jeszcze kilka niespodzianek znajdę w mieszkaniu, m. in. musiałem sam gładzić ściany , bo od P. Wojtka usłyszałem , że inaczej się nie da, że to wina tynku i ściany, jednak dało się , teraz jest dobrze, innym razem usłyszałem, że oświetlenie jest jest złe, bo widać nierówności na ścianach, zawory do pralki i umywalek podłączał mi elektryk i niestety zalałem sąsiada, więc musiałem wszystko sam poprawić, kolejna niespodzianka to przeniesienie gniazda tv na ścianę, żebym mógł sobie powiesić telewizor, gniazdo przeniesione, ale niestety kable nie podłączone i zamurowane w ścianie, trzeba było skuwać ścianę, no cóż tak bywa, a jeszcze dla wszystkich wiadomości ściany odbiera się z 1, 5 metra i nie wolno oglądać z bliższej odległości, no cóż wiele jeszcze mógłbym napisać, ale myślę , że to wystarczy żeby wszystkich ostrzec przed nimi