Filmowanie, cena, namiary?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś mógłby mi podesłać namiary na kogoś w niskiej cenie? Wiem, że zaraz ktoś się odezwie, że jak chcę mieć dobry film, to muszę sporo zapłacić. Sęk w tym, że mi na tym filmie nie zależy, ja chcę mieć dobre zdjęcia i za nie słono zapłacę. Film ma być tylko pamiątką dla rodziców. Znacie kogoś taniego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Filmowanie, cena, namiary?

nie nie prawda ja płaciłam 1000 zł rok temu a siostra w tym roku za tego samego pana 1100 zł i jest pięknie nagrane nasze wesele Pan Grzegorz jest z Wejheropwa i nie pamiętam telefonu ale jak w google wpiszesz camer film wejherowo to wyskoczy ci jego firma i tam masz wszystkie namiary.

buuuu... zajęty ma już termin:( Może ktoś jeszcze?

ja mam właśnie pana Grzegorza z Wejherowa na 2009r. niestety płaciłam juz 1500zł za film z wesele i 350zł za plener po wesele nad morzem :) ale warto bo jest suuuper :)

stawki idą w góre myśmy właśnie nie mieliśmy tego pleneru bo już pogoda nie sprzyjała, ale popieram wybór super jest zrobiona cała oprawa filmu!

Zapraszm o603 372 664
http://pl.youtube.com/cyfrowyfilm

Ja polecam p. Huberta Podlaskiego. SUper film , swietnie zlozony, baqrdzo dobrze dobrana muzyka. A tu strona mozesz sobie zobaczyc probki jego pracy :) http://www.hp.video-foto-studio.pl/

Klara Langa wpisz w wyszukiwarkę w weselniku :)

mozesz podac namiary na tego pana?

Nasze wesele filmował Piotr z Fotokin. Patrząc na wesela filmowane przez innych na innych weselach to nasze, jak to mój mąż powiedział "petarda". Co do ceny to już nawet nie pamiętam ile to było, a co do namiarów: 503 005 737 fotokin@wp.pl

pozdrawiam

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam videotom z Borkowa.
Super, tanio, nie widać ich,nie słychac,a rezultaty ekstra.

www.video-tom.prv.pl

ja mam wesele 26 wrzesnia i mam firme JAMIS video -foto-studio ale za sam film placimy chyba jestem teaz pewna 1400 zl wszystko jest na ich stronie ogladala film jaki nagrywali i naprawde mi sie bardzo podobal zobacz ich strone www.jamis-studio.pl

http://www.hp.video-foto-studio.pl/
To firma godna polecenia, słowna i przede wszystkim profesjonalana - co w dzisiejszych czasach się bardzo liczy! I w cenie :) Wszystkie bliższe informacje na stronce - gorąco polecam!!!!!!!

Osobiście wolałabym wydać pieniążki na profesjonalną sesję fotograficzną ślubną, natomiast w zamian za kamerzystę zakupić dobrej jakości kamerę i poprosić znajomego lub osobę, która nie jest zaproszona na ślub jako gość, aby najważniejsze chwile podczas ślubu uwieczniła na waszej kamerce za symboliczną kwotę. W cenie kamerzysty będziecie mieli wtedy kamerę i to nie na jedną noc:)

film to nie tylko trzymanie kamery w ręce. To sposób nagrywania ujęć, montaż i muzyka. Dla mnie film musi być dobry albo wcale.
To tak jak pójść do kina na polskiego gniota albo film Almodowara.
Od jakości zależy czy będziesz to chciała oglądać i pokazywać innym.
Mam film od AVmedia i drugi nakręcony przez mojego tatę zwykłą kamerą. Rożnica jest przeogromna.

Zapraszam do mnie. www.audiovideostudio.pl. Proszę nie patrzeć na cennik. Mogę wysłać pracownika za niższą cenę. Wszystko zależy od terminu. Kontakt na stronie. Pozdrawiam T.R.

To ja polecę kolegę Marcina 783 369 613. Ceny różne w zależności co się chce i w jakim terminie. Ale film można dostać w jakości HD na blueray-ach.

Ile czekałaś na film i ile płaciłaś?

video+foto na cd +zdiecia wywolane

jest taka firma jak za 2300zl zrobi to video +600zdiec na cd i pare wywolanych polecam sam go bede mial mam tel jak cos .

Re: video+foto na cd +zdiecia wywolane

u Pani Klary Langi 1.100 w 2 kompletach tj. oryginał i kopia.Wesele na 4 płytach DVD po 1 godzinie, w formacie 16:9, filmowane kamęrą full HD.Oczywiście cena obejmuje całkowity koszt wykonania usługi z obróbką tj.różne przeróbki typu jak niegdyś benny hill itp. itd. Jeśli chodzi o fotografie to 500 zł z wywołaniem 70 zdjęć 18x21 cm plus 2 portretowe formatu A-3, reszta na płycie.

Taką wiadomość na ich temat dostałam nr. telefonu 58 663 00 77

Re: video+foto na cd +zdiecia wywolane

no ja polecam video teresa z wejherowa osobiście wybra łam kamerzystę bo zależy mi bardziej na filmie niż zdięciach i ich biorą wszyscy nasi znajomi i wszyscy są z nich bardzo zadowoleni za film płacę 1700 a zdięcia chcą1000 bez pleneru ale idzie się dogadać mają punkt na kaszubach obok hali i na sobieskiego