Olga - ocena (1) Profesjonalizm, terminowość i miły kontakt. Polecam Olga Kuba - ocena (1) Polecam! Profesjonalne podejście do klienta, fachowy montaż oraz materiały... Kuba Bartosz Cieszyński - ocena (1) Szybko, sprawnie, fachowo, zgodnie z zamówieniem. Bartosz Cieszyński
Zuzanna - ocena (1) Praca z firmą Finch to sama przyjemność. Super realizacja, doradztwo w... Zuzanna Patrycja - opinia (1) Okna wyglądają, tak jak sobie wymarzyłam. Do tego świetna obsługa klienta -... Patrycja Piotr - opinia (1) Wszystko super. Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm. Piotr Zuzanna - opinia (1) Gorąco polecam :) Najwyższy poziom i pełen profesjonalizm pod każdym... Zuzanna Michał - opinia (1) Zamówiłem komplet żaluzji wraz z montażem do całego mieszkania. Oferta firmy... Michał Polecam (1) Szybki termin realizacji zamowienia, mila obsluga, duzy wybor materialow i... K Świetna obsługa i duży wybór (1) Bezproblemowa obsługa, naprawdę duży wybór materiałów (nie mogliśmy się z... Asia Rolety - polecam (1) Rzetelny montaż. Rolety wyglądają bardzo ładnie. Na pewno skorzystam jeszcze... Aleksandra Żaluzje (1) Krótki termin realizacji w konkurencyjnej cenie. Żaluzje wyglądają świetnie.... Anna szybko, sprawnie, rzetelnie (1) jak w temacie - korzystałam z usług firmy latem tego roku, zamontowane rolety... Natalia Firma godna polecenia! (1) Profesjonalnie, rzetelnie i terminowo wykonane usługi. Dzięki firmie mój dom... Barbara POLECAM (1) SZYBKO SPRAWNIE BEZPROBLEMOWO. BARDZO DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCYM. POLECAM SŁAWEK POLECAM (1) Jestem bardzo zaskoczona różnorodnością i bogactwem osłon okiennych, jakie... Magdalena G.