GDZIE PRZYJMUJE DR PREIS ??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny, przed 6 października pilnie potrzebuję dostać sie do dr Preisa , do niego skierowala mnie moja dr prowadząca. Tylko pojęcia nie mam gdzie przyjmuje. Niby na Zaspie gdzies, ale ja w ogole nie znam Zaspy ;/ Moza ktoras cosik wie >??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: GDZIE PRZYJMUJE DR PREIS ??

a dokładniej czy ta ul. Burzyńskiego jest jakos blisko dworca ?? ;/

alis tu jest nr do rejestracji do Preisa

Preis 607 602 603 to jest rejestracja w godzinach 9-11 i 16-18

spytaj jak dojechać do gabinetu
ja nie mam pojęcia bo nie byłam u tego lekarza, nr znalazłam w innych watkach

Ja byłam u niego ale nie polecam. Gbur, bezczelny i sprawia wrażenie, że najlepiej żeby pacjentka już sobie poszła. A na dodatek nastraszył mnie że dziecko urodzi się chore bez potwierdzenia i zlecenia dodatkowych badań. Na szczęscie trafiłam na innego lekarza, który zalecił powtórzenie badań i okazało się że popełnili w laboratorium błąd. Niestety ten dr nie wykazał nawet nawet minimum zainteresowania i widząc że po takiej diagnozie nie mam siły wyjść z gabinetu nawet nie spojrzał na mnie. Dlatego uważam że być może jest dobrym specjalistą w bardzo trudnych przypadkach ale pacjentki traktuje bezosobowo i bez odrobiny współczucia. Być może tylko ja miałam pecha ale niestety takie mam doświadczenia.........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja niestety tez nie mam zbyt dobrego zdania o tym lekarzu

czy ten pan doktor pracuje na klinicznej?

ja też nie poledam tego doktorka, pracuje na klinicznej ale szpital ten też bym omijała szerokim łukiem

Kobiety,nie straszcie, ja tam chce rodzic;(((

Ja rodziłam na KLinicznej ale na szczęście nie trafiłam na tego lekarza. Polecam natomiast ze szpitala dr Grzybowskiego i dr Boćkowskiego. Świetni lekarze, dobrzy specjaliści z super podejściem do kobiet. A poza tym porodówka jest na super poziomie, oddział noworodkowy bardzo nowoczesny i położne też są bardzo miłe. Generalnie całkiem dobrze wspominam.

to jednak dobrze mi sie obiło o uszy.Nie jestem pewna ale on chyba jest tam ordynatorem i jeśli tak, to on nie zgodził się na moją cesarkę.

Tak Fiolka on jest ordynatorem. A dlaczego nie zgodził się na cesarkę?

ja mam ciąże z toksoplazmozą i moja ginka z tego powodu chciała rozwiązać ją wcześniej.Dzwoniła do ordynatora na kliniczna i sie pytała czy jest taka mozliwość.Z tego co wiem została dosyc obcesowo potraktowana i usłyszała że toxo to żadne wskazanie do wywoływania porodu i do rodzenia wcześniaków (byłam juz w 38 tyg ciązy to nie wiem jaki to wcześniak).No ale z ordynatorami sie nie dyskutuje....

No tak, totak jak pisałam gbur, który nie bierze innych opinii pod uwagę. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończyło??? Ja miałam to szczęście, że mój lekarz był z Klinicznej - naprawdę super człowiek i to dzięki niemu miałam wcześniej wywoływany poród ze względu na zagrożenie zatruciem ciążowym. Ale tak to jest wszystko zależy na kogo się trafi...

U mnie jeszcze nic sie nie skończyło.Czekam na poród i na synka, który mam nadzieję będzie zdrowy.Teraz patrząc z perspektywy czasu żałuję że wybrałam sobie takiego lekarza.Babka jest ok ale jak pojawiły sie komplikacje to nie jest w stanie mi nic załatwić i nie mam do niej o to pretensji bo widziałam ze sie starała.Ja całe zycie byłam zdrowa i myślałam że ciążę też tak przejdę.Nie spodziewałam sie takich komplikacji.Ale wkurza mnie to że kasa i znajomości są w stanie wiele załatwić a ja niestety nie mam ani jednego ani drugiego...więc czekam...

Życzę żeby wszystko dobrze przebiegło. Na Klinicznej są naprawdę dobrzy specjaliści. Ja myślę, że zawsze można podjechać na Izbę Przyjęć i powiedzieć że się nie czujesz za dobrze, powinni zrobić gruntowne badania i może podejmą decyzję o wcześniejszym zakończeniu ciąży. U mnie tak było, że zostałam przyjęta na patologię i następnego dnia rodziłam, zresztą przez cc... Będą w szpitalu jest możliwość porozmawiania z lekarzami i może nawet załatwienia, bo tak niestety jest że bez znajomości ani rusz... Takie czasy.........

Dzięki Neomi za słowa otuchy.Tak tez właśnie mam zamiar zrobić .Jutro jade na Zaspę (chcę tam rodzić) i będe ściemniała że żle sie czuję, że nie czuje ruchów dziecka itd. Ale nie licze na zbyt wiele.

no ale patrze na Twoj suwaczek i Ty masz jeszcze 7 dni do terminu wiec nie ma szans zeby Cie zatrzymali.zreszta chce Ci sie lezec tam tyle dni?ja bym wolala w domu czekac.

Bądż twarda. W końcu tu chodzi o Twoje dziecko. Ja też dawałam się spławiać, szczególnie na początku ciąży jak miałam problemy. Wiem, że z lekarzami trzeba ostro bo inaczej to oleją poprostu. Będę trzymała kciuki, żeby wszystko się udało. Mam nadzieję, że trafisz na ludzkiego lekarza :-)

Chcę żeby mnie tylko zbadali i powiedzieli że z dzieckiem wszystko ok.Pogadam przy okzaji o toxo i spytam się czy jest mozliwośc cc u nich.Chce zeby moje dziecko było juz bezpieczne a póki siedzi w brzuchu nie mam tej pewności.Antybiotyk mam brac jeszcze tylko do środy a potem zostaje już bez niczego.Moja ginka twierdzi ze wystarczy juz tego faszerowania się rovamecyna ale nie jestem do tego tak przekonana

u hu hu, ale się watek roziwnął :) Ja do niego tylko na badanie Dopplera, nic więcej, mam dobrą swoją lekarz prowadzącą, a rodzić na Klinicznej nie zamierzam. Nie wiem tylko gdzie ta ul. Burzyńskiego na Zaspie, bo ja z Gdyni/Rumi :) Ale dziękuje za rady :)

sorki alis ze ci się wcięłam w wątek:)Niestety nie wiem gdzie jest ta ulica wiec mimo najszczerszych chęci - nie pomogę ci.Na pewno któras z dziewczyn się zaraz odezwie i ci powie co i jak

to bedzie tak do 2 km od stacji
mapa:

image

Burzyńskiego jest oło pasa startowego na Zaspie. A do tego lekarza trzeba skręcić w prawo prze budynkiem Falck. Przyjmuje w bloku 10-piętrowym ale wejście jest od ogródków. O ile dobrze pamiętam... ;-)
Fiolka ja też byłam pełna obaw o mojego synka ale wszytsko dobrze się skończyło i wierzę że u Ciebie też będzie dobrze. Pozytywne myślenie też wpływ na maluszka.

przez tego człowieka o mało nie straciłam dziecka;/ cisnienie skoczyło mi do 180/120 i gdyby nie pielegniarki ktore kazaly mi klamac ze slabo mi, mam mroczki przed oczami itp dalej odwlekalby cesarke!

Kamiś to szok! I to ordynator tak się zachował. Szkoda słów... Dobrze że pielęgnairki były ok ale tak jak pisałam wcześniej położne są w porządku na Klinicznej

Ja polecam dr Swiatkowska,przyjmuje razem z dr Preisem,Jest przemila,wszystko jasno wyjasnia.Mialam tez stycznosc z Preisem i nic do niego nie mam,Jest on kierownikiem na klinicznej.

Świątkowska była jedyną osobą ktora wpadła na to, że ja mając gronkowca w ranie po cc nie powinnam miec kontaktu z dzieckiem! Dopiero po jej interwencji zabrali mi małą

ojoj, ale macie przezycia z tym dr ;/ Ja na szczęście tylko do niego na jedno badanko, ufff. Ale juz wiem, ze te dane z neta są nieaktualne, dla zainteresowanych jest nowy gabinet na ul. Skarżyńskiego 3 . ;/

zumi.pl

A tak nawiasem mówiąc - jestem zaskoczona waszymi opiniami o dr Preisie - dla mnie był super...

lepiej tam nie idź zamordował mi wnuka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja podobnie jak Anka jestem zaskoczona negatywnymi opiniami. Miałam okazję spotkać tego lekarza na klinicznej jak wylądowałam na podtrzymaniu. Jak dla mnie super - kompetenty i rzeczowy a do tego z poczuciem humoru, żeby się pacjentka wyluzowała ;) dzięki jego diagnozie i propozycji leczenia nie urodziłam w 32 tygodniu. Na obchodach też był zawsze bardzo sympatyczny. A do tego w moim odczuciu naprawdę doskonały specjalista.
Nie prowadził mojej ciąży-miałam inną lekarkę. Rodziłam na klinicznej w zeszłym roku i jeżeli jeszcze kiedyś będę rodzić to tylko tam.

Co do rodzenia na Klinicznej to też polecam !!!Natomiast co do dr Preisa mam inne zdanie jak poprzedniczka :( nie polecam

Jaki jest obecny koszt USG u Preisa? orientujecie się może?

Ja u niego byłam tylko na wizycie i to dawno temu (moja mała ma 5 lat) ale wtedy to on dużo kasował ok 200 zł

Dwa lata temu chciałam iść do Dr na USG 3d i było ok. 280zł

w zeszłym roku koszt 300zł (najlepiej zadzwonić i się zapytać).

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...