Gadżety erotyczne dla kobiet

Witam
Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś wibrator.

Co byście doradzili?
Jaki wibrator kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. Całkiem niezłe sa lelo. No i polecam jeszcze libi gel, nie wiem czy o nim słyszałaś ale jest to żel poprawiający jakosć stosunku i masturbacji. Trochę na palec i na łechtaczkę i przyjemnosć jest o wiele więkza. Zdarza się, ze używam też z wibratorem.

To coś takiego jak te żele durexa?

Nie! :) Oba mają sprawiać,że będzie przyjemniej podczas masturbacji albo podczas seksu ale libi gel a durex to nie to samo .Durex o moim zdaniem jest przereklamowany. Po pierwsze jest bardzo mały a kosztuje miliony monet. Po drugie nie lubię uczucia gorąca na łechtaczce ;/ Piecze mnie. Libi gel jset przyjemniejszy bo każdy dotyk staje sie przy nim mocniejszy. Poza tym ma normalną pojemność i wystarczy na dłużej.

Zawsze można wpaść do mnie na masaż do Gdyni. Jestem Technikiem Masażu, wiec przy okazji trochę zdrowia i lepszego samopoczucia przybędzie. Akurat ten weekend i na majówkę mam kilka dni wolnego, wiec warto skorzystać, zwłaszcza gdy jest dla Pani gratisowy. Ryzyka żadnego a korzyści mogą być duże. Dotyk czyni cuda. Zapraszam

Ja tez polecam Libi gel KUp sobie, nakładasz trochę na łechtaczkę, masujesz i wrażenia niesamowite.

Inne tematy z forum

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (6 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Wrażliwa skóra twarzy (57 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...