Galeria Rumia

Witam!!

Własnie wróciłam z otwarcia....Szok co się działo tłumy ludzi a niby ludzie w tych godzinach pracują. Dużo młodzieży było

No sklepów sporo nie jest otwartych,ale cos tam robią by jak najszybciej otworzyć.

Dziś konkursy i rozglądanie.

Jeśli chodzi o oferty to na otwarcie w sklepach są wyprzedaże więc warto zajrzeć :) Każdy znajdzie coś dla siebie :)

Bardzo fajna sprawa na poziomie -1 Mini Golf :)

No a najważniejsze że jest Rossman :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Galeria Rumia

dzieki Ci za tak optymistyczne refleksje z odwiedzin Galeri Rumia na to czekalem !!!

Tak???A kim jesteś??

nieobecnym osobiscie tam w tej chwili,jednak mam w Galeri lokal

Aha no to czekamy na Twój lokal:)

Ciekawe z czym....

otwarcie sie juz odbylo 19 a poniewaz jestem zupelnie na innym krancu Ziemi,wiec mialem duzo emocji.

Tak wiem że było:)Byłam tam

a który to Pana sklep?

Kombinuja z tymi breloczkiem :(

w temacie breloczka: Dlaczego tak ciekawie zapowiadający się obiekt zatrudnia byle kogo??!!! Przypadkowo byłem świadkiem zdarzenia przy punkcie obsługi. Otóż jedna z klientek próbując nabić paragony na "breloczek" została potraktowana jakby co najmniej planowała zamach na galerię. Pani z informacji wypytywała o zakupy, które zostały zrobione, gdzie, dlaczego... Brakowało jeszcze tylko, żeby kazała biedaczce wypakować wszystko z torby... Co to wogóle ma być??!!! Moim zdaniem takie zachowanie jest niedopuszczalne!!! Od kiedy to klienci muszą się spowiadać z dokonanych zakupów?
Myślę, że punkt informacji to wizytówka każdego centrum, a jeśli pracują tam tacy ludzie to czego możemy spodziewać się po całej instytucji? Nie wróży to dobrze Galerii Rumia, a szkoda...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Locus (10 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...