Zdjecia (1) Poszukuje, zdjec (np lata 20 itd) ul Pawlowskiego we Wrzeszczu. Jesli... Hans I znowu koncert Jacka Kuleszy:) (1) I znowu koncert Jacka Kuleszy:) Tym razem 22, 04, 04 (czwartek) w Infinium... ween Problem z okularami !!! (2) Czy ktos z was używa może okularów rowerowych z dodatkowymi soczewkami... Majk
Krypto - Reklama (1) Czy czasem ktoś kupi u mnie tę wymarzoną Suknię Ślubną Podaję nr.tel. Proszę... Q-W.\ suknia (7) pytanie: gdzie można uszyć suknię na miarę, którą po ślubie można zostawić w... nick Wypożyczalnia naczyń (1) Wypożyczalnia naczyń zastawy stołowej,na Wesela,Komunie św. i inne... firmagosia salon ślubny (14) Hej:) Czy ktoś wie na ile rzetelny jest salon z sukniami ślubnymi we... ja Płac Ślubow (2) Gdzie obecnie znajduje się dawny Pałac slubow z ul. Grunwaldzkiej w... raf77 kupię suknie dla świadkowej (10) Poszukuję sukni dla mojej siostry, która będzie świadkową na moim ślubie.... KarolinaS salon (8) Czy ktoś wie jaką renomę ma salon z sukniami ślubnymi w centrum handlowym we... mała Jak tam Biesiada? (9) Chodzi o restaurację Biesiada przy u. Słowackiego we Wrzeszczu? Podobno... Stef Srebrny Młyn (7) Poszukujemy miejsca na wesela...duzo sie mowilo na forum o Srebrnym Młynie we... Agi restauracje (2) witam :) chcemy zoranizować skromne wesele w jakiejś restauracji w Gdańsku,... asiek suknia do wypożyczenia (5) Szukam namiarow na salony w ktorych mozna uszyc suknie do tzw. pierwszego... Anita BIAŁE BUTY (12) ... potrzebuję buty białe na niskim obcasie ... tak max do 6 cm .... gdzie je... Ewka Firma Ubezpieczeniowa ROJAL (1) Czy ktoś może mi cos powiedziec na temat tej firmy. Firma mieści sie we... rutka autobus do auchan ? (2) hej mam pytanie,gdzie znajduje sie we wrzeszczu przystanek autobusu do auchan? kate Stary Wrzeszcz i okolice (2) Witam wszystkich! Szukam starych (szczególnie przedwojennych ale lata... DarioB pomocy (7) dajcie mi namiar na jakiegos lekarza od kręgosłupa (nastawianie) na Wrzeszczu rutka KTO WIDZIAŁ TĘCZĘ (8) wczoraj w godzinach wieczornych we wrzeszczu widziałam tęcze .... jade... szczęśliwa