Szukam jakiejś klajpy czy czegos podobnego gdzie mozna zarezerwować stolik, posiedzieć , potańczyc przy muzuce nie typu hause tylko jakieś do potańczenia w parach- cos typu dancing dla młodych. ??????????
00
Re: Gdzie na impreze
~Dorota
(16 lat temu)
dobre pytanie...
00
~Aga
(15 lat temu)
niestety, ale prawda brutalna prawda brzmi: takie imprezy trzeba sobie organizować samemu w gronie znajomych. chyba takiego dancingu nie znajdziesz na mieście a szkoda bo sama wybrałabym się na takowy i po ludziach słychać opinię, że także by się czasem wybrali
00
~mareq
(15 lat temu)
jedyne co mi przychodzi do głowy to pokład w gdyni..imprezy od środy, do 22 wstep free do soboty(20zł)...polecam ja osobiście lubie tam chodzić jeśli chce odpocząć od muzy typu hause
00
~Basia
(15 lat temu)
Polecam Casablance w Gdańsku Stogach ....Miła i sympatyczna obsługa ...muzyka wedle życzenia .
00
~Ania
(15 lat temu)
Ja polecam galeon Dragon .Byłam tam w sobotę i naprawdę świetnie się bawiłam . Wytańczyłam się odprężyłam i jeszcze nauczyłam tańczyć zorbę. Podobno będą tam się odbywały jeszcze inne wieczory ; żydowski, włoski profesjonalna tancerka naucza kroków danego tańca. Polecam , bo jest super . Wstęp WOLNY.