Gdzie w Baninie żłobek - opinie

proszę o opinie na temat żłobka w przedszkolu im.Janusza Korczaka lub o opinię na temat innych żłobków w Baninie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Baninie żłobek - opinie

Grupa żłobkowa w tym przedszkolu dopiero się tworzy i najmłodsze dziecko ma obecnie 1,5 roczku. Chętnie przyjmą młodsze dzieciaczki natomiast będą one w grupie około 20 osób z dziećmi w wieku do 3 lat.

tak już wszystko wiem zapisuję tam córkę. byłam na "oględzinach" przedszkola/żłobka rozmawiałam z opiekunkami i podobało mi się bardzo. Ceny również przystępne :)

Witam mamusie,

mam 1,5 rocznego synka. Moge prosić o jakieś bliższe informacje na temat żłobka w baninie? Gdzie on się dokładnie znajduje?

dziekuje Aga

przy Dworku Novello, http://www.przedszkolebanino.pl/ ul. sosnowa 17

można wiedzieć w jakim wieku córeczka? mój maluch nie ma roczku i szczerze mówiąc boję się posłać go do tyle starszych dzieciaczków jeszcze w tak dużej grupie..

moja 1 rok 2 mies. z tego co wiem jak uzbiera się więcej dzieci to wydzielą grupę żłobkową, na razie poranne zajęcia dla tych najmłodszych odbywają się w innej sali dopiero w drugiej części dnia dzieci są "łączone"

a jak wygląda to cenowo?

http://www.przedszkolebanino.pl/ :) Ja zapisalem malego w zeszłym tygodniu i załapałem się na końcówkę naboru. Nie wiem, czy są jeszcze wolne miejsca.

a orientujesz się jak wygląda na chwilę obecną grupa? wiekowo i ilościowo? i do której dzieciaczki są osobno?

Bylem tam chwile przed zamknieciem to takich szczegolow nie jestem w stanie podac. Ale grupa cala ma chyba ok 30 maluchow.

cennik jest na ich stronie int.

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

fotowoltaika (185 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...