Dobra szkoła (1) skończyłem szkolę w 2007 roku,dobrze ją wspominam.Poznałem wiele fajnch osób... Arczi zamknąć i tyle (2) w ubikacac śmierdzi papierosami. Male dzici sa zaczepiane w sklepiku... JULI$$$ Kamikadze - opinia (1) Szkoła jest fajna. Uczę się w tym gimnazjum już 3 rok. wczesniej chodzilam do... Kamikadze
SUPER SZKOŁA (1) Polecem wszystkim, długo szukałam najlepszego dla mnie gimnazjum, zostałam... gimnazjalistka Paweł - opinia (1) Jest bardzo fajnie w tej szkole do zs 11 uczęszczam już od podstawówki czyli... Paweł ;-) (1) Uważam że ta szkola jest poprostu zajefajna ;)) Sanderka ;D 10 lat lat w tej szkole .. (1) Zerowka, Podstawowka i Gimnazjum, teraz ile ja bym dal zeby tam wrocic. :(... Uczen Kto nie był niech nie pisze!!! (1) Denerwuje mnie to,że niektórzy z was nie byli w tej szkole,a ją... uczennica gimnazjum nr 16 nie . (1) Nie zgadzam się z opiniami podemną. Nauczyciele są bardzo dobrzy tylko to też... uczeń . zyga - opinia (1) masakra przeciez tam poziom to chyba najgorszy na testy trzeba samemu... zyga Ta szkoła to małe więzienie !!!! (1) Tak jak w tytule ta szkoła jest jak więzienie, tak samo niebezpiecznie,... ziomalek