Dziękujemy! (1) Nie takich słów, które wyraziły by nasza wdzięczność dla Pana doktora za to,... Aleksandra najlepszy (1) Trafilam do doktora jak bylam w ciazy ktora niestety skonczyla sie... Natalia Dobry lekarz! (1) Pewnie nic nowego nie napiszę :) Pana doktora poznałam w pierwszej ciąży... Izabela W
Bardzo polecam! (1) Od kilku miesięcy jestem pacjenką Pani Małgosi. Prowadzi moją ciążę. Jestem... Dominika Lekarz z intuicją (2) Dałabym Pani Doktor milion gwiazdek, ale skala tylko do 6. Po pierwsze -... Mama 2 Miło i przyjemnie u ginekologa. (1) Czy na wizycie u ginekologa może być miło i przyjemnie? Może być. Pani doktor... Janka Prowadzenie ciąży (1) Z całego serca polecam dr Nitkowskiego dzięki któremu mój synek cały i zdrowy... Marta mama Szymka Świetny specjalista polecam! (1) Pana dokotora poznałam 3 lata temu w szpitalu w Gdyni przy pierwszym porodzie... Karolina Ostrzegam (2) Przwstrzegam wszystkie kobiety przed tym gabinetem i osobą... Malina Dobry lekarz i dobry człowiek (2) Dr Hanię Olszewską pierwszy raz spotkałam 6 lat temu. W przychodni na... ~ A.P. Przerost formy nad treścią (2) Niby wszystko ok. Byłam na usg polowkowym u J. Olszewskiego. Sprzęt super... Weronika Ceny z kosmosu (2) Skorzystalam z usg polowkowego u dr.Olszewskiego.Sprzet owszem nowoczesny nie... Zawiedziona Za 300 zł lepiej kup sobie coś ładnego :) (2) Do doktora Olszewskiego chodzę od dwóch lat, chyba z przyzwyczajenia :/Teraz... Ciężarówka Super Gabinet (2) Jeszcze nigdy nie byłam w takim gabinecie. Czysto, świeżo. Wspaniałe... Anna Kompleksowa opieka (2) Do dr Hanny Olszewskiej trafiłam po ponad półrocznej "próbie" diagnozy u... Kamila lekarz z powołania (1) Lekarz z powołania,kompetencja,rzetelna informacja,przyjazna... BEATA Wspaniała pomoc w leczeniu tarczycy! (1) Trafiłam do doktor z problemami z tarczyca i mocno wypadającymi włosami.... Joanna Poprostu Specjalista! (1) Nie mam w zwyczaju rekomendować w necie, ale w tym przypadku nie mogę... Beata Najlepszy lekarz na świecie ! (1) Polecam Pana Doktora, który jest niesamowitym lekarzem. Jest bardzo, bardzo... Kasia Polecam z całego serca (2) Polecam doktora Piątkowskiego. Można go lubić lub nie, ale jest fantastycznym... pacjentka