Golfik panterka rozm uniwersalny

Golfik panterka rozm uniwersalny
Bluzeczka w panterkę. Elastyczna. Rozmiar z metki Xl, ale się dopasowuje do ciała więc jest też dobra na M i L ;) Nie zmechacona. Nie zniszczona. Bo ubrana raz. Niestety ja preferuje bluzki za pupę. Najchętniej wymienie na:
- taką samą,ale tuniczkę,
-proszek lovela do koloru lub bieli,
-paczkę pieluch happy,
-lub dwa kosmetyki z johnsons baby.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szczerze...

prosze nie brac tego za złośliwosc, ale uważam, z pewnościa nie tylko ja, ze za dużo pani wymaga w zamian...
mam na mysli wszystkie pani propozycje...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Te rzeczy sa praktycznie nowe, niektóre nowe. Nie wszystkie bły tanie więc dlaczego mam je oddawać za darmo? Nie sądze aby ktokolwiek tak robił z nowymi rzeczami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z Pania gda8.. Sama wystawiałam tu jakiś czas temu swoje rzeczy. Większość była nowa. Szczególnie suknia ślubna, która kupiłam za 1000 zł i okazała się za mała bo mi się przytyło. Wystawiłam ją tutaj żeby zobaczyć czy ktoś się zainteresuje.. Takie propozycje ludzie dawali,że wstyd mi za nich. Większość myśli,że dostanie tu coś za darmo,a to nie jest dział oddam za darmo,a zamienię! Zresztą za darmo nic nie ma. Niech Pani wstawi swoje rzeczy i zobaczymy czy tak chętnie odda je Pani za darmo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...