Do Oliwki trafiłam na jazdy dodatkowe po kursie odbytym w innej szkole i w porównaniu z poprzednimi doświadczeniami instruktorzy Oliwki to jest klasa! :-)

Jeździłam z p.Jurkiem i Piotrem K. i obu mogę szczerze polecić – pełen profesjonalizm, duże zaangażowanie, dużo praktycznych rad, zarówno odnośnie techniki jazdy jak i wszystkich ulubionych miejsc i kruczków egzaminatorów Pord. No i ta cierpliwość.. :-)
I to poczucie humoru Piotra :-) Jazdy to była przyjemność. Wierzył chyba bardziej niż ja, że zdam ten egzamin. I uparcie i wytrwale powtarzał ze mną wszystko z czym miałam problemy. Na jednym ze spotkań z pięć razy przewiózł mnie przez jedno specyficzne skrzyżowanie aż wreszcie załapałam na dobre o co tam chodzi z tym skrętem w lewo.. :-) Kiedy przejeżdżałam tamtędy na egzaminie ciężko mi było się nie uśmiechnąć.. :-)
No i mimo ogromnego zdenerwowania, egzamin zdany. Byłam tak przećwiczona, że chyba nie mogło być inaczej.

Mogę tylko żałować, że nie trafiłam do Oliwki od początku, myślę, że z wyluzowanym ale jednocześnie bardzo profesjonalnym podejściem Piotra również najcięższe pierwsze lekcje przebiegłyby bezstresowo.
Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam gorąco! :-)