Gosia - ocena

Temat dostępny też na forum: Przedszkole Powodna Kraina
Mam dwójkę dzieci, które uczęszczały do tego przedszkola, mimo że mieszkaliśmy na Morenie. Spokój, dobroć, rozwój przez zabawę naszych dzieci były warte stania w korkach :) syn miał duze problemy z adaptacją i zaufaniem- w Podwodnej Krainie zapewniono mu bezpieczną przestrzeń i dobry start, panie zawsze uśmiechnięte i pomocne. Najbardziej jestem wdzięczna pani Dyrektor Basi za ogromne serce do dzieciaków, odpowiadanie na ich potrzeby, zauważanie rzeczy, które nigdzie nie były zauważone, za nielekceważenie obaw rodzica i cenne wskazówki. Bardzo żałowałam,że nie można zostać dalej po zerówce... Taka dyrektor to skarb!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. To prawda pani dyrektor ma ogromne serce i zawsze stara się znaleźć wyjście z sytuacji i pomóc rozwiązywać problemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dorota - ocena (3 odpowiedzi)

szkrabolandia jest kameralnym przedszkolem, w którym pracują nauczyciele oraz terapeuci z pasją!...

m.m - ocena (3 odpowiedzi)

Moje dziecko chodzi 3 rok do tej placówki, wiem, że negatywne opinie są od moich koleżanek Matek,...

Wanda - ocena (3 odpowiedzi)

Pierwsze wrażenie wspaniałe, aprtnerski układ między ucziem a nauczycielami, podoben założenia w...