Granitka - opinia

Byłam, jak wiele osób, po obejrzeniu programu Magdy Gessler. To zobowiązuje restaurację, bo każdy może sobie przypomnieć rady pani Magdy. Mam nadz., ze kuchnia czysta (w ostatnich programach coraz częściej sławna restauraorka rezygnuje z dokoczenia rewolucji). Widok przecudny, wystrój bardzo miły - plus za kolory i tapety, budziki na stołach, dekoracje i kwiaty. Rzeczywiście, jak ktoś wczesniej napisał, świeże kwiaty są bardzo ważne!
Minusem byly nieswieze warzywa - np. wiednaca salata, stary pomidor. Moze powinniscie miec jakis uklad z dostawca z hali targowej?
No i rowniez apeluje o lornetke przy kazdym stole (przy oknach chociazby).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii. Staramy się nie podważać sugestii naszych Gości, ale tym razem muszę wyjaśnić dwie kwestie. Posiadamy umowę z dostawcą warzyw z hali targowej, są to warzywa droższe, ale bardzo wysokiej jakości oraz dostarczane codziennie, włącznie z niedzielami. Jeżeli chodzi zaś o temat lornetek, jest to dla nas przykry temat, ponieważ z zakupionych ośmiu na parapetach została jedna... Prosimy o wyrażanie swoich opinii, ponieważ celem naszej restauracji jest ciągłe rozwijanie jakości świadczonych przez nas usług.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu

Byłam także na obiedzie jakiś czas temu i faktycznie, jedyne co mi się nie podobało, to ciemniejąca i nieświeża sałata. W najbliższym czasie jeszcze raz zawitam i mam nadzieję, że będzie inaczej. Poza tym życzę wszystkiego dobrego. rybka była mniam mnian
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu

Jeżeli ktoś Wam ukradł lornetki, to może je przywiązujcie i pozostawcie na sznurku przy stolikach. Wydaje mi się, że kelner też powinien pilnować tego by nikt z gości nie przywłaszczył sobie tego co należy do tej restauracji ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3