Malgorzata B - ocena (1) Kancelaria Adwokacka HABER & HABER to najlepsza Kancelaria w Trojmiescie .... Malgorzata B Rafal - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, szczerze polecam, Rafal Michał - ocena (1) Sprawa poprowadzona przez mecenasa Błażeja z kancelarii Haber&Haber... Michał
Ola :)) - ocena (1) Bardzo polecam Pana Błażeja, przygotował się do sprawy bardzo dobrze :) jego... Ola :)) Bugii - ocena (2) Pan Mecenas Błażej Haber to wspaniały i ogarnięty człowiek, godny zaufania... Bugii Aleksandra Bibik - ocena (1) Zaufaliśmy Panu Mecenasu i okazał się Pan bardzo godny naszego zaufania,... Aleksandra Bibik Slawek - ocena (1) Jestem zadowolony ze współpracy polecam!!! Slawek Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam Pana Błażeja. Konkretny, odpowiedzialny i działający zawsze na... Katarzyna Janusz S. - ocena (1) Polecam kancelarię Haber & Haber,obsługa przez Pana Błażeja Haber jest bardzo... Janusz S. Krzysiek - ocena (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi Kancelarii Haber&Haber. Współpraca... Krzysiek Wojciech - ocena (1) Polecam kancelarię, sprawa ukończona pomyślnie zgodnie z ustaleniami z Panem... Wojciech Monk - opinia (1) Polecam w 100%! Jest to napewno jeden z najlepszych adwokatów. Moim problem... Monk Tomasz Michalczuk - opinia (1) Pan Mecenas Błażej Haber to profesjonalista z empatycznym podejściem do... Tomasz Michalczuk Krzysztof Pater - opinia (1) Pan Mecenas Błażej Haber jest osobą godną polecenia każdemu komu zależy na... Krzysztof Pater Paweł W. - opinia (1) Gorąco polecam Pana Błażeja Habera jako prawnika. Miałem okazję skorzystać z... Paweł W. Anatolii - opinia (1) Chciałbym podziękować Pani Ewelinie Baranowskiej-Haber za sprawną i... Anatolii Perchyk Anatolii - opinia (1) Bardzo zadowolony tolikperchik27@gmail.com Perchyk Anatolii Perchyk Anatolii - opinia (1) tolikperchik27@gmail.com. bardzo zadowolony Perchyk Anatolii Marek - zadowolony klient - opinia (1) Powierzona sprawa została szybko i solidnie załatwiona. Mogę z całą pewnością... Marek - zadowolony klient Marek - opinia (1) Bardzo Polecam Kancelarię,Adwokacka. Marek